Skip to main content

Fostă jurnalistă CNN din Marea Britanie, ucisă într-un schimb de împuşcături

 
Sierra Jenkins, reporter la ziarul Virginian-Pilot , a fost ucisă vineri noaptea. Sursa foto: CNN
Sierra Jenkins, reporter la ziarul Virginian-Pilot , a fost ucisă vineri noaptea. Sursa foto: CNN

Sierra Jenkins, o jurnalistă de 25 de ani din Marea Britanie, a fost ucisă vineri seara într-un schimb de focuri, potrivit CNN. Aceasta lucra la ziarul Virginian-Pilot şi anterior a fost reporter asistent în redacţia ştirilor CNN.

Publicitate

Jurnalista tocmai pleca dintr-un restaurant din centrul oraşului Norfolk, vineri noaptea, când a început o ceartă în afara acestuia, urmată de focuri de armă, scrie CNN.

Încă o altă persoană a murit, un bărbat tot de 25 de ani, şi alte trei au fost rănite, potrivit surselor din Poliţie, citate de CNN.

Incidentul s-a petrecut în jurului orei 2.00 noaptea, vineri spre sâmbătă. Unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal, Devon M. Harris, a murit pe loc, conform sursei citate.

Jurnalista Sierra Jenkins a fost transportată la spital, dar a murit ulterior, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

"Jenkins era o femeie strălucitoare şi talentată, cu atât de mult potenţial. Pasiunea ei pentru jurnalism era de netăgăduit, iar comunitatea noastră este mai bună datorită reportajelor ei. Ea a adus energie şi empatie prin munca sa de reporter pe educaţie.

Este devastator să-i fie tăiată viaţa unei tinere atât de talentate. Gândurile noastre sunt la familia lui Sierra şi la toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o”, a spus redactorul şef al Virginian-Pilot, Kris Worrell, pentru CNN.

Sierra Jenkins a făcut o stagiatură de cercetare editorială la CNN timp de trei luni, în vara anului 2020, iar apoi a fost reporter asistent în redacţia CNN Health, până în decembrie 2020.

La scurt timp s-a angajat la ziarul Virginian-Pilot unde se ocupa de subiectele momentului. Recent, Jenkins a scris despre politicile şcolare şi problemele din regiune, potrivit unei postări a ziarului pe Facebook.

Jenkins şi-a luat diploma de licenţă în jurnalism în SUA, în statul Georgia, în 2019.

Autorităţile au anunţat că vor continua investigaţiile în acest caz.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus