Skip to main content

Kanal D, emisiuni în online pe canalul de Youtube. Cum arată "grila"? Cu Cătălin Cazacu, Alexandra Ungureanu sau Mihai Ghiţă

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Kanal D pregăteşte mai multe emisiuni în online, care se vor difuza pe canalul de Youtube al postului. Cătălin Cazacu, Alexandra Ungureanu sau Mihai Ghiţă vor modera noile producţii.

Publicitate

Emisiunile postului Dogan se vor găsi în secţiunea theXclusive din 31 mai, de la ora 17:00.

Pe 31 mai vor fi lansate toate emisiunile în aceeaşi zi. Din 7 iunie, fiecare emisiune va avea câte o zi de difuzare.

În proiect sunt implicaţi: Alexandra Ungureanu, Cătălin Cazacu, Mihai Ghiţă, Mihai Hînda, Chef Florian Lazăr, Mihaela şi Marian Crăciun.

Programul emisiunilor este următorul:

Luni - Emisiunea lui Cătălin Cazacu - „CazaCU Muncă Grea". Prezentatorul TV va trebui să îndeplinească „sarcini neobişnuite” în timp ce este filmat.

Marţi - Emisiunea lui Mihai Ghiţă - „În oglindă". El va aborda în emisiuni subiecte tabu şi poveşti de viaţă ale unor invitaţi.

Miercuri - Emisiunea Alexandrei Ungureanu - „Duet cu Alexandra”. Ungureanu va avea invitaţi din showbizz-ul românesc, alături de care va dezbate diferite subiecte din viaţa lor.

Joi - Emisiunea lui Chef Florian Lazăr -  „Well done!". Un cooking show în care vedetele vor trebui să gătească sub îndrumarea Chef-ului bucătar.

Vineri - Emisiunea lui Mihai Hînda - „Detectorul de minciuni”. Invitaţii vor trebui să răspundă la întrebările „sensibile” adresate de prezentator.

Sâmbătă - Emisiunea realizată de Mihaela şi Marian Crăciun - „Călătoreşte, trăieşte, iubeşte". O producţie despre călătorii, în care cele două gazde ale emisiunii vor prezenta diferite locuri de vizitat.

GALERIE FOTO. Protagoniştii noilor emisiuni din online ale Kanal D

  • Mihaela şi Marian Crăciun
  • Cătălin Cazacu
  • Mihai Hînda
  • Alexandra Ungureanu
  • Mihai Ghiţă
  • Chef Florian Lazăr
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Alexandra Ungureanu e plecata in Turcia la Asia Express... Cazacu face emisiuni pe Tvr2... E ciudat sa fii implicat in mai multe proiecte in acelasi timp, pe posturi diferite (chiar si daca e vorba de online)...
  • B.A.M B.A.M
    După ce că au o grilă de programe care e "pământ de flori", ei folosesc emisiuni care le-ar crește audiența în online!? Pot să înțeleg dorința de a te apleca spre online, DAR NU TĂINDU-ȚI singur creanga de sub picioare!!! Kanal D este, în primul rând, un POST TV, NU UN CANAL DE YOUTUBE. Încasările vor fi CONSIDERABIL MAI MICI!!! Ca să nu mai spun că aceste emisiuni fac concurență neloială fix celor care le-au filmat, prin lipsa viitoare de audiență a programelor Kanal D, pe TV!!
    De ce nu le dau pe post ca să ofere alternative oamenilor! De ce vrei să-i ignori pe cei care ar prefera aceste emisiuni și care nu sunt interesați de emisiuni de tipul "SURVIVOR ROMANIA 2021"??!! Într-o televiziune mai contează și DIVERSITATEA!!!
    E una dintre cele mai "IMBECILE" (din punctul meu de vedere) decizii pe care le putea lua Kanal D! Chiar sunt curios ce vor face aceste emisiuni online, nu de alta dar chiar vreau și o certificare obiectivă a acestei greșeli!!!
    P.S.
    Cum pot Cătălin Cazacu și Alexandra Ungureanu să-și asocieze numele cu Kanal D (fie și în online), de vreme ce Cătălin are contract cu TVR 2 ("Aventurile lui Cazacu"), iar Alexandra Ungureanu tocmai a plecat din România să filmeze "Asia Express" pe baza unui contract cu Antena 1. Într-adevăr, online-ul nu e una cu TV-ul, dar totuși nu poți să faci astfel de "mizerii" care te pot arunca prin tribunale, unde procesele cu televiziunile invocate te pot arunca în sărăcie pe motiv că te asociezi cu "dușmanul turc", Kanal D!!!
  • R R
    Dati audientele finalei iumor

Trimite un comentariu

sus