Skip to main content

Nume noi în serialul Lia. Oana Zara şi Valeriu Ilisie fac parte din distribuţie

 
Nume noi în serialul Lia. Oana Zara şi Valeriu Ilisie fac parte din distribuţie

Nume noi în serialul Ruxandrei Ion. Oana Zara şi Valeriu Ilisie se alătură serialului Lia, produs de Ruxandra Ion. Lia este un serial realizat după formula turcească Asla Vazgecmem, iar adaptarea este semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion. Din distribuţia serialului mai fac parte Bebe Cotimanis şi Carmen Ionescu.

Publicitate

Ce personaje vor interpreta cei doi actori?

Oana Zara o va interpreta pe Dana Pescaru. Este fiica lui Marcel (Bebe Cotimanis) şi a Mariei (Caremen Ionescu), dar şi verişoara Liei (Ana Bodea). Dana este o persoană vicleană şi arivistă. Ea lucrează la compania familiei Vornicu şi ajunge să fie amanta lui Pavel (Alexandru Ion), deşi este îndrăgostită de fratele acestuia, Petru (Ştefan Floroaica - fost semifinalist la Exatlon).

Oana Zara:

"Abia aştept să o cunoaşteţi pe Dana, o fată catre a trecut prin multe greutăţi, în special din cauza lipsurilor materiale. A renunţat la visul ei, dansul, desi era cea mai bună, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea că este săracă.

Greutăţile au făcut din ea o femeie puternică şi poate dură, însă nimeni nu ştie cu adevărat ce este în spatele ei."

Un alt personaj în strânsă legătură cu Dana Pescaru (Oana Zara) este Sorin Pescaru (Valeriu Ilisie), fratele Danei. Sorin Pescaru este un tip harnic şi protector şi este omul bun la toate pe domeniul Vornicu. Acesta este îndrăgostit de Ema (Tina Duceac).

Valeriu Ilisie:

"Sorin Pescaru este, în primul rând, un personaj de la care eu consider că am foarte multe de învăţat. Un exemplu de bun-simţ, puritate şi plin de curiozitate. Dornic să înveţe, să ajute şi să fie mai bun. 

Este un mic vis devenit realitate, iar atunci când, în fiecare dimineaţă, indiferent de oră, sari din pat plin de entuziasm gândindu-te că o nouă zi de muncă e pe cale să înceapă, poţi să fii sigur că faci ceea ce iubeşti." 

Oana Zara şi Valeriu Ilisie sunt absolvenţii Univeristăţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale.

CITEŞTE ŞI: Antena 1 pregăteşte un alt serial românesc, după o formulă turcească. Personaj principal, un semifinalist Exatlon

CITEŞTE ŞI: Actriţa Ilinca Goia face parte din serialul Lia. Tina Duceac şi Andrei Voicu se află la primele roluri

CITEŞTE ŞI: Cine joacă în viitorul serial al Ruxandrei Ion? Doiniţa Oancea, printre numele Lia

CITEŞTE ŞI: Bebe Cotimanis intră în distribuţia noului serial de pe Antena 1

GALERIE FOTO:

  • Oana Zara
  • Valeriu Ilisie
  • Oana Zara şi Alexandru Ion
  • Valeriu Ilisie şi Tina Duceac
  • Valeriu Ilisie, Carmen Ionescu, Bebe Cotimanis, Oana Zara
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dinu Dinu
    Aceeasi porcarie in alt ambalaj.
  • Soby Soby
    Oana Zara nu cumva era tipa aia care realiza emisiuni la UTV în urmă cu câțiva ani?

Trimite un comentariu

sus