Skip to main content

Cine joacă în viitorul serial al Ruxandrei Ion? Doiniţa Oancea, printre numele din Lia

 
Cine joacă în viitorul serial al Ruxandrei Ion? Doiniţa Oancea, printre numele din Lia

Actriţa Doiniţa Oancea revine la TV cu un nou proiect. Doiniţa Oancea va face parte din distribuţia serialului Lia, care va începe în curând la Antena 1. Doiniţa Oancea va juca alături de actorul Alexandru Ion (Sacrificiul) în serialul produs de Ruxandra Ion.

Publicitate

Lia este o producţie adaptată după o dramă turcească Asla Vazgeçmem (Prizoniera dragostei), difuzată la noi pe Happy Channel.

Ce roluri vor interpreta Doiniţa Oancea şi Alexandru Ion?

Doiniţa Oancea (Gabi) şi Alexandru Ion (Pavel), vor fi soţ şi soţie în serial, iar Gabi este o soţie manipulatoare care ştie tot ce se întâmplă în casă. În schimb, Pavel este încurajat de soţie, ca să conducă firma deţinută de fratele său.

Doiniţa Oancea:

"Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii. 

Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă."

Alexandru Ion:

"Îmi place să cred că Pavel va fi o pată de culoare şi o sursă de umor, dar şi un veritabil om din umbră, capabil de acţiuni profund neaşteptate. Mă bucură să revin în această echipă şi să joc o tipologie mai degrabă nouă pentru mine..."

GALERIE FOTO: 

CITEŞTE ŞI: Antena 1 pregăteşte un alt seriaş românesc, după o formulă turcească. Personaj principal, un semifinalist Exatlon

CITEŞTE ŞI: Bebe Cotimanis intră în distribuţia noului serial de pe Antena 1

CITEŞTE ŞI: Actriţa Ilinca Goia face parte din serialul Lia. Tina Duceac şi Andrei Voicu se află la primele roluri

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus