Skip to main content

VIDEO. Pe 1 Decembrie: se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan

 
VIDEO. Pe 1 Decembrie: se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan

VIDEO. Se anunţă lansarea celor două noi posturi Realitatea, unde e implicată şi Anamaria Prodan, după cum a declarat chiar ea. Lansarea ar trebui să aibă loc pe 1 Decembrie, iar oficialii Realitatea vin şi cu un promo. 

Publicitate

Este vorba despre cele două televiziuni - Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - care sunt în proiect încă de anul trecut. 

Cântăreţul Kamara apare, pe lângă Anamaria Prodan, în clipul care anunţă lansarea celor două televiziuni pe 1 Decembrie. 

Reamintim că cele două posturi au primit licenţele audiovizuale pe 25 iunie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În urmă cu câteva zile, impresara Anamaria Prodan a anunţat că va fi acţionară la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star. 

PHG Media Invest, firma care se ocupă de cele două staţii TV, este deţinută de Păcuraru Daniela-Madi, soţia lui Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus). Momentan, CNA-ul nu a fost notificat despre prezenţa Anamariei Prodan în acţionariatul staţiilor. 

Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - vor fi HD şi 4K. În cele două noi televiziuni se vor investi, potrivit datelor prezentate la CNA, 800.000 de euro.


Citeşte şi: CNA a votat. Realitatea îşi face două posturi. Ce fel de staţii? După Antena Stars, vom avea şi Realitatea Star. Tot de monden


Proiectul Realitatea Sportivă este coordonat de Claudiu Giurgea (cel care prezintă tronsonul din sport Realitatea Sportivă la Realitatea Plus). Pe de altă partea, şefa proiectului Realitatea Star este Nicoleta Cone (realizatoare de talk show politic).

VIDEO. Promo-ul pentru lansarea Realitatea Sportivă şi Realitatea Star

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Iuli Așa au fost și Antenele când au făcut un promo pentru trecerea la HD în 2016, tot 480p și 4:3 a fost.
  • Promo făcut pe genunchi, unde-i HD și 4K la acest promo? 480p-enibil!

    De logo-uri nu mai zic nimic, dacă tot au alte televiziuni trebuiau să construiască Branduri de la 0, nu să modifice culorile de la sigla Realitatea și atât.

Trimite un comentariu

sus