Skip to main content

Podcast despre „wellbeing“, cu o fostă jurnalistă Realitatea

 
Podcast despre „wellbeing“, cu o fostă jurnalistă Realitatea

Laura Dragomir, fostă jurnalistă de televiziune, este gazda unui nou podcast în spaţiul media. Tema? Starea de bine de la locul de muncă.

Publicitate

Podcastul se numeşte Plus de conversaţie şi este susţinut de Sodexo, companie care oferă servicii pentru angajaţi, după o idee de Ogilvy România.

Primul episod a fost postat deja pe YouTube, iar invitata este Mihaela Bilic, doctor nutriţionist.

Laura Dragomir, fost jurnalist şi actual strateg şi trainer de comunicare în business, va face un „Plus de conversaţie“ cu specialişti din diverse zone de interes, de la nutriţie la wellbeing.

Adina Rotileanu, Director Marketing şi Dezvoltare, Sodexo România.

"Ca angajaţi sau ca antreprenori, suntem vulnerabili în faţa provocărilor de zi cu zi şi uităm de starea noastră de bine.

Avem nevoie de sprijin pentru a ne educa emoţional şi de acces rapid la servicii de calitate, fie că e vorba de masa de prânz sau de consultanţă nutriţională, indiferent că lucrăm de acasă, de la birou sau de la o cafenea din alt oraş decât cel în care locuim.

Produsele pe care le oferim susţin îmbunătăţirea calităţii vieţii noastre prin accesul la telemedicină, consultanţă nutriţională, monitorizarea comportamentului alimentar şi psihonutriţie, iar prin "Plus de conversaţie" încurajăm discuţiile sincere despre ce înseamnă cu adevărat să ne fie bine la locul de muncă“.

Contactaţi de Paginademedia.ro, iniţiatorii podcastului nu au oferit mai multe detalii despre frecvenţa episoadelor şi nici ce alte teme vor fi abordate pe viitor.

Sodexo este prezentă în România de 24 de ani şi oferă companiilor servicii extra salariale pentru angajaţi.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    aiureli... auzi, wellbeing... de parca la serviciu te duci ca la spa... unii sunt atat de rupti de realitate si cred ca daca citesc tot felul de prostii motivationale pe facebook, detin adevarul absolut...

Trimite un comentariu

sus