Skip to main content

Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică, va avea o rubrică la Vorbeşte Lumea, emisiunea de pe Pro TV

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV
Lavinia Pîva, soţia lui Ştefan Bănică Jr., se alătură echipei Pro TV şi va prezenta o rubrică în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea, scrie protv.ro.
Publicitate
 
Pîrva va avea o rubrică de parenting în fiecare zi de joi. Rubrica se va transmite în direct, din studioul producţiei prezentată de Lora şi Cove.

 
Temele abordate în noua rubrică: slăbitul după naştere, locuri sigure de joacă pentru cei mici, idei pentru organizarea zilei de naştere a celui mic, discuţii cu specialişti despre bolile copilăriei, despre diversificare sau alăptare.
 
„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa Vorbeşte Lumea, mai cu seama că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potriveşte şi pe care-l fac cu mare drag”, a spus Lavinia Pîrva.
 

CITEŞTE ŞI: Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • mile mile
  Probabil mai avea banica ceva bani de recuperat de la pro tv. Despre temele abordate n-are rosty sa vorbim. Noaptea mintii!
 • cialicu nicolae cialicu nicolae
  toti a care au lucrat cu protv se in prestie din ce cauza
 • Xenox Xenox
  Pai si Radu Valcan e la A1, si Adela la Pro.
 • Sorin Sorin
  Vorbește lumea si la măruța sunt in pană de subiecte,si asta nu e de azi ,de ieri ..e de un an de zile
  Aduc aceasi oameni in fiecare zi,si fac atatea rubricii tâmpite
  Asta se vede in audiențe, Mireasa e peste măruța mai mereu si pe comercial Observator 12 si uneori Neatza peste Vorbește Poporul
 • An An
  Si Cristina Cioran are rubrica si am vazut-o la Brancu, si Yonestii au fost ieri la Capatos si au si ei rubrica... Cred ca rubricile vor sa faca emisiunea mai simplu de gestionat, fara un contract de exclusivitate... Cand stii ca te poti baza pe cateva vedete din showbiz saptamanal, Lesko si Salvo la gatit, Pirva la parenting, Vereanu la medicina, parintele Ioana la spiritualitate, Cioran la monden, Savuica la fashion-bune maniere-travel, Adina Halas la beauty naturist, Mario Popescu nutritie etc etc... e mai simplu sa faci desfasuratorul emisiunii, mai ales cand mai sunt si lockdown-uri sau alte situatii...
 • Marius Marius
  Dar ce de bani are emisiunea asta, de își permit atâția colaboratori. Mă miră , deoarece perfomează foarte slab în audiențe.
 • Costinela Costinela
  Soțul si băiatul (vitreg) la postul concurent si ea la Pro Tv?Ciudat

Trimite un comentariu

sus