Skip to main content

Film cu Mădălina Ghenea şi Jude Law la Warner TV. Când va fi difuzat

 
Mădălina Ghenea joacă alături de Jude Law în filmul Dom Hemingway, difuzat în weekend la Warner TV. Sursa foto: Warner TV
Mădălina Ghenea joacă alături de Jude Law în filmul Dom Hemingway, difuzat în weekend la Warner TV. Sursa foto: Warner TV

Warner TV a programat în grila de weekend Dom Hemingway, un film cu Jude Law şi Mădălina Ghenea în rolurile principale.

Publicitate

Comedia neagră „Dom Hemingway”, scrisă şi regizată de Richard Shepard, a fost prezentată în 2013 la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Lungmetrajul britanic va putea fi urmărit la Warner TV duminică seara, 5 iunie, de la ora 21:00.

Filmul îl are în centru pe Dom Hemingway, un celebru spărgător de seifuri care a petrecut 12 ani în închisoare pentru că nu şi-a trădat asociaţii.

El revine pe străzile Londrei, încercând să recupereze ceea ce îi este datorat. Îl caută pe fostul şef pentru a-i cere despăgubiri, iar pe lângă afacerile rămase neterminate, el vrea să reia legătura cu fiica înstrăinată.

Madalina Ghenea joaca in acest film rolul iubitei lui Jude Law.

Din distribuţie mai fac parte Richard E. Grant, Demián Bichir şi Emilia Clarke.

Un alt film care va avea premiera la Warner TV în weekend este şi Viaţa de noapte (Light Sleeper), cu Willem Dafoe şi Susan Sarandon. Acesta va fi difuzat sâmbătă seară, de la ora 21.05.

Scris şi regizat de Paul Schrader, scenarist al unor filme ca „Taxi Driver” şi „American Gigolo”, filmul a avut premiera în competiţia Berlinalei din 1992.

Drama poliţistă neo-noir este povestea descoperirii spiritului. Un dealer de droguri decide să îşi schimbe profesia când şefa lui plănuieşte să se îndrepte, luând în considerare să pună bazele unei firme de cosmetice, şi o veche dragoste reapare. În plină criză a vârstei mijlocii, este prins din nou în mrejele ei şi ajunge în situaţii limită.

Din distribuţie mai fac parte Willem Dafoe, Susan Sarandon, Dana Delany şi Sam Rockwell.

Warner TV face parte din Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD),  alături de Discovery Channel, CNN, Eurosport şi HBO. Compania globală este disponibilă în peste 220 de ţări şi teritorii. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    @*** nu e cu nimic diferit fatza de ce face Iulia Vantur in India, de exemplu. Din punctul asta de vedere parca am ajuns s-o simpatizez mai mult pe Bianca Dragusanu, care macar nu pretinde ca e vreo doamna distinsa, asa cum pretind Ghenea sau Vantur.
  • Cris Cris
    Cu Ghenea,parca aduce a *** de gunoi..De ,minte scurta,dar buna de...cam asa a avansat ,în lumea buna, aceasta damă de companie, ca nu prea am vazut-o sau auzit-o sa declare ceva. La ea,gura e productivă in alte scopuri.
  • SobySobea SobySobea
    @A 1, mai ceva ca la HBO, unde dădea și el filme repetate.
  • A 1 A 1
    Se repetă filmele la Warner TV mai ceva ca la...

    Bine că mai ”aruncă” și ei, din când în când, câte o ”premieră”, filmată acum 8-9 ani în urmă !

Trimite un comentariu

sus