Skip to main content

De la Acces Direct şi Xtra Show, Mara Bănică merge la Pro TV în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici

 
De la Acces Direct şi Xtra Show, Mara Bănică merge la Pro TV în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici

Mara Bănică a intrat în echipa de 12 concurenţi ai show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV. Jurnalistă cu o lungă experienţă pe zona mondenă, Mara Bănică intră într-o nouă etapă, cea de concurent într-o emisiune de divertisment. 

Publicitate

Mara Bănică a debutat ca jurnalist la TV Soti, în 1994. A renunţat la televiziune pentru presa scrisă, semnând articole, timp de mai mulţi ani, îm ziarul Ziua.

În 2002, Mara Bănică revine în televiziune, la Realitatea TV. Se mută pe un post de corespondent special la Naţional Tv, urmând ca în 2007 să opteze pentru Kanal D, acolo unde a şi rămas vreme de doi ani, scrie viva.ro.

Ulterior a devenit colaborator permanent al emisiunilor tabloid de pe Antena 1, Acces Direct şi Un show păcătos. A avut apariţii aproape zilnice la emisiunea Acces Direct, cu Mirela Vaida prezentatoare.

Anul trecut, vedeta a dispărut de pe Antena 1, motivul invocat fiind că urmează să devină mămică.

„Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea.

In primul rand, nu mai am o legatura contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti,  undeva peste cinci luni”, spunea vedeta la momentul respectiv.

Despre emisiune

Formatul Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV după o pauză de şapte ani. 12 vedete trăiesc în condiţii extreme într-o tabără special construită în junglă. Concurenţii participă la tot felul de provocări pentru a-şi asigura hrana şi a evita să fie eliminaţi.

Anul acesta, concurenţii care au intrat în show sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriţă, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu şi Cornel Palade.  

Show-ul îi are prezentatori pe Cabral (care a fost şi în primul sezon)şi pe Adela Popescu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus