Skip to main content

Maratonul caritabil #SalvaţiUcraina se vede la TVR 1. Concert cu Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Salvador Sobral şi Ruslana

 
Maratonul caritabil #SalvaţiUcraina se vede la TVR 1. Concert cu Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Salvador Sobral şi Ruslana

Televiziunea Publică din Polonia (TVP), cu sprijinul televiziunilor publice europene, organizează duminică un maraton caritabil pentru cei afectaţi de războiul din Ucraina. 

Publicitate

Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim şi Craig David, Salvador Sobral, Netta, Ruslana, Jamala şi alţi artişti ucraineni participă la evenimentul organizat de TVP, eveniment care va fi transmis şi în România, de TVR 1, de la ora 21.10. 

Aproape douăzeci de ţări din Europa, peste cincizeci de artişti din întreaga lume şi un public de milioane de oameni participă duminică, 27 martie, la maratonul caritabil #SalvaţiUcraina (#SaveUkraine), organizat cu scopul de a sprijini populaţia Ucrainei greu încercată de război.

Prin transmisiuni şi legături live din studioul TVP, oameni influenţi, vedete din muzică sau lideri de opinie se vor adresa telespectatorilor din întreaga lume rostind cuvinte de susţinere pentru Ucraina. Vor fi organizate, de asemenea, vizionări publice pe ecrane mari în stradă, show-ul fiind astfel disponibil celor care se află în Varşovia şi alte mari pieţe din oraşe europene.

Duminică, 27 octombrie, de la ora 21.10, la TVR 1, telespectatorii din România vor putea viziona spectacolul organizat cu scopul de a strânge fonduri şi a oferi ajutor pentru Ucraina, care se confruntă cu o situaţie dramatică generată de război şi cu o criză umanitară în evoluţie. Filme documentare care prezintă realitatea de zi cu zi a Ucrainei lovite de război vor reprezenta, prin urmare, piloni importanţi ai programului.

Muzicieni, artişti, activişti civici, lideri, actori, sportivi, voluntari din lumea întreagă îşi vor arăta sprijinul pentru Ucraina în timpul celor două ore ale spectacolului caritabil, care va fi retransmis de televiziuni din 20 de ţări din Europa şi din lume, platforme de streaming şi reţele sociale. Publicul va putea să doneze pentru această cauză umanitară înaintea, în timpul şi după difuzarea evenimentului caritabil.

Trupe celebre şi artişti iubiţi precum Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim şi Craig David, Veronika Moloshna, Julia Belei, trupa Taraka vor participa la spectacol.

Câştigătorii Eurovision Salvador Sobral şi Netta se numără şi ei printre cei care se vor adresa audienţei cu mesaje care să încurajeze donaţiile. Şi numeroşi artişti din Ucraina, inclusiv Dakha Brakha, Ruslana, The Hardkiss, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona se alătură evenimentului.

Amfitrioni vor fi Maria Yefrosynina şi Tymur Miroshnychenko - din Ucraina şi Ida Nowakowska şi Donald Arleth - de la TVP.

Simbolul maratonului #SaveUkraine, creat de artistul ucrainean Daniel Skrypnyk, este floarea-soarelui, care reprezintă întreaga Ucraină şi care a devenit elementul cheie în dezvoltarea identităţii vizuale a proiectului.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrica Petrica
    Concertul a fost live pe ProTV Plus https://stirileprotv.ro/stiri/international/concertul-international-de-caritate-save-ukraine-stopwar-va-avea-loc-pe-27-martie.html
  • R R
    Dați audientele de aseară ,vă rugăm
  • No name No name
    Ipo,penibil esti tu căutând defect in orice amănunt..
    Este evident ca anul acesta :))
  • R R
    Dati audientele de aseara a emisiunii Dancing on ice
  • ipo ipo
    "Duminică, 27 octombrie, de la ora 21.10, la TVR 1" - octombrie anul asta, sau anul viitor? Penibil...

Trimite un comentariu

sus