Skip to main content

EXCLUSIV. Marius Dobre, mutat de la conducerea Pro FM! Era cel mai vechi om din postul de radio. Ce face în continuare?

 
EXCLUSIV. Marius Dobre, mutat de la conducerea Pro FM! Era cel mai vechi om din postul de radio. Ce face în continuare?

Mutare în grupul Digi. După aproape 11 ani la conducerea Pro FM, Marius Dobre a fost mutat de la şefia radioului deţinut de grupul Digi.

Publicitate

Era cel mai vechi om din Pro FM - a venit în 1997 - şi conducea staţia încă din vremea în care radioul era la Adrian Sârbu. A fost numit director executiv în 2010, când Pro FM era în grupul Pro, şi a rămas pe această poziţie şi după ce reţeaua a fost cumpărată de Digi, în 2015.

Ce face în continuare?

Marius Dobre nu mai este directorul Pro FM, dar rămâne în grupul Digi. Doar ca realizator, dar nu la Pro FM, ci la Digi FM.

Ce spune Marius Dobre:

"Ne-am cunoscut acum peste 24 de ani şi a fost dragoste la prima vedere. Eu şi Pro FM. A venit însă momentul să merg mai departe.

Las în urmă o echipă trăznet, căreia îi mulţumesc pentru tot sprijinul şi de care nu mă îndepărtez prea mult, pentru că nu voi fi departe. Pregătesc, alături de colegii de la Digi FM, un proiect care va începe din luna octombrie."

Marius Dobre nu a dat detalii despre proiectul radio pe care îl va avea la Digi FM.

Oficialii Digi nu au precizat cine va fi noul director al Pro FM. Noul director urmează să fie numit în următoarele săptămâni.

Ce audienţe avea Pro FM?

Conform ultimelor date de audienţă, Pro FM era ascultat, în Capitală de aproape 70.000 de bucureşteni. Cealaltă staţie din grup, Digi FM, număra aproape 52.000 de ascultători.

La oraşe, Pro FM avea 460.000 de ascultători, iar DigiFM - 560.000.

Toate datele de audienţă, aici: AUDIENŢE RADIO. Bilanţul verii. Cele mai ascultate radiouri: ZU e primul în Bucureşti, iar Kiss are ţara şi oraşele

Marius Dobre, Carte de vizită:

2010-2021: Director Executiv Pro FM

2008-2010: Preşedintele Asociaţiei pentru Radio Audienţe (ARA - care se ocupă de măsurarea audienţelor radio)

2009-2010: Director Executiv InfoPro

1997-2009: Director de dezvoltare pentru reţelele Pro FM şi InfoPro. Proiecte dezvoltate: Music FM, Pro FM Dance şi Pro FM'sCool (cu studiouri mobile în 35 de licee).

2005-2006: Director operaţiuni ProFM şi InfoPro

1997-2005: Realizator Pro FM: Taxiul lui Dobre, Ascultă-ţi inima, World Chart Show.

1994-1997: Realizator Radio Braşov

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    habar n/aveam ca pro fm apartine digi... recunosc, nici de marius dobre nu am auzit pana acum... stiam de un ilie dobre comentator sportiv...

Trimite un comentariu

sus