Skip to main content

VIDEO. Măruţă, un an de podcast. Special cu Tibi Uşeriu. Intră şi pe Voyo

 
VIDEO. Măruţă, un an de podcast. Special cu Tibi Uşeriu. Intră şi pe Voyo

VIDEO. Acasă la Măruţă, podcastul relizat de Cătălin Măruţă, marchează un an de la primul episod al proiectului printr-un "special" cu Tibi Uşeriu. Totodată, podcasturile lui Măruţă vor intra şi pe Voyo, platforma online a Pro TV. Tot pe Voyo vor intra şi podcasturile lui Damian Drăghici şi cel realizat de Amalia Enache (Cu inima la vedere).

Publicitate

Detalii în continuare:

Podcastul special Acasă la Măruţă de un an nu a fost realizat în studioul proiectului, ci la Tăşuleasa, în Bistriţa Năsăud, acasă la Tibi Uşeriu şi este realizat diferit faţă de episoadele de până acum, cu filmări exterioare, în maşină sau filmări din dronă.

Va fi disponibil duminică seara (6 martie, la ora 18.00).

VIDEO. Trailerul Acasă la Măruţă de un an, cu Tibi Albu:

Ce înseamnă un an de Acasă la Măruţă:

- 180.000 de abonaţi la canalul de youtube

- 32 de milioane de vizualizări

- 108 ore filmate

Printre invitaţii lui Măruţă, primul an, s-au numărat Andreea Marin, Dan Capatos, Mihai Bendeac, Puya, Andreea Bălan sau Carmen Tănase. Într-un episodo special, Andra a fost gazdă, iar Delia invitată. A adunat 1,5 milioane de vizualizări.

Ultimul episod Acasă la Măruţă, cu Laurenţiu Reghecampf, care a fost numărul 1 în Top Trending timp de 8 zile consecutive. Detali despre episodul cu Reghecampf, aici.

GALERIE FOTO. Podcastul special Acasă la Măruţă cu Tibi Uşeriu

Podcasturi pe Voyo

Acasă la Măruţă va intra şi pe platforma Voyo. Tot pe Voyo vor putea fi văzute Podcastul lui Damian Drăghici şi Cu inima la vedere (producţie cu Amalia Enache).

Podcastul Cu inima la vedere, realizat de Amalia Enache pentru Hope and Homes for Children, este disponibil începând de vineri, 4 martie. Sezonul va pune accent pe educaţia copiilor. Prima invitată: Adela Popescu.

Damian Drăghici şi podcastul lui intră şi el pe Voyo. Primul episod o are ca invitată pe Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii O dată-n viaţă, de la TVR 1.

Citeşte şi: RECORD. Podcastul Acasă la Măruţă, primul loc în trending pe YouTube cu interviul lui Reghe

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mascara Mascara
    mascarada nu se potriveste prea

    Mascarada Antenista, exact.
  • mile mile
    mascarada nu se potriveste prea
  • Andra Andra
    E Jenny Măruță cum încearcă sa smulgă lacrimi de la refugiați de câteva zile, total nesincer in demersul lui și apoi cum sta la taclale cu Tonciu și provoacă scandal. I au făcut atâta bate in emisiune lui Rengle ca Mi-ar fi Rușine sa îl mai chem in platou. Bullying tv e emisiunea lui in anumite momente
  • Cris Cris
    ***
  • Postocil Postocil
    Te uiți la maruta atunci ești ca ei ha

    Exact cum te uiti si tu la Umor Sec, la Marinica Zero, la Bucatarii Zero. Deci esti ca ei. Nu postac ?
  • Hohaha Hohaha
    prinde la cei fara educatie ha ha ha

    Cum e Antenuta cu Marinica Zero, cu Umor Sec, cu Varciulica. Nu postac ?
    Nu laudai tu Umor Sec ca prinde pe net ? Ca e lider ? Normal, ca prinde la cei fara educatie. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Te uiți la maruta atunci ești ca ei ha
  • Expertul Expertul
    Felicitari CME! Continutul Voyo este imbogatit cu tot mai multe productii locale in exclusivitate. Podcasturile lui Horia Brenciu, Amalia Enache, Catalin Maruta, Alex Bogdan si Damian Draghici pot fi urmarite in premiera pe Voyo. In curand vor urma si mini Seriale produse special pentru Voyo.
  • Alex Alex
    Sa ne spui și noua @mile pe ce studii te bazezi când faci astfel de afirmații , nu de alta dar postarile tale sunt total inutile fără probe concrete
  • Ha Ha
    Ai apărut Milișor? De ce nu ne spui de Antenuța eșuată care își ia bătaie și de la serialele turcești? Mai ai speranță doar în Dancing On Ice, că în rest, Antena e lanternă primăvara asta ha ha ha. Educația câștigă ha
  • mile mile
    prinde la cei fara educatie ha ha ha

Trimite un comentariu

sus