Skip to main content

VIDEO. Matinal cu scandal? Campanie inedită pentru Digi FM, rostogolită în online de Lucian Mîndruţă. Cum a ajuns Ciuclaru să se „certe” cu şeful

 
VIDEO. Matinal cu scandal? Campanie inedită pentru Digi FM, rostogolită în online de Lucian Mîndruţă. Cum a ajuns Ciuclaru să se „certe” cu şeful

Momente tensionate între matinalul Digi FM Bogdan Ciuclaru şi şeful postului Cătălin Ivan. Ciuclaru îi cere lui Ivan, cu „tupeu”, să se trezească şi el la cinci dimineaţa şi să fie pe post la 6.30, „cu zâmbetul pe buză”, ca să prezinte matinalul. 

Publicitate

Un fel de „ceartă” din bucătăria postului de radio Digi a fost suprinsă cu camera ascunsă, iar clipul a ajuns pe pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruţă. 

S-au certat cei doi realizatori de radio? Nu chiar. Momentul tensionat a fost doar un promo ce anunţă, temporar, noua formulă de la matinal. Bogdan Miu pleacă în concediu, iar locul lui a fost luat de Cătălin Ivan şi Cetin Raşit, directorul de programe al postului. 

Ei se vor alătura deja cuncuţilor Bogdan Ciuclaru şi Beatrice Ghiciov. 

Clipul, postat pe pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruţă, şi el realizator de emisiuni la Digi FM, s-a viralizat instant şi a adunat peste 67.000 de vizualizări în doar câteva zile. 

Iată clipul integral ce îi are protagonişti pe matinalul Digi FM Bogdan Ciuclaru şi pe directorul postului de radio, Cătălin Ivan

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    geo si digitel, am comentat strict din punct de vedere audiente toamna 2021 fata de toamna 2020. La fel si in valul de primavara 2021 comparativ cu 2020 (https://www.paginademedia.ro/audiente-radio/audiente-radio-primavara-2021-20216986). Atat! Nu comentez numarul de frecvente, ci strict din punct de vedere al plusului de ascultatori pe care i-a adus pe frecventa, ca doar nu se imbogatesc si cu frecvente la fiecare masuratoare. Laudam faptul ca directorul Catalin Ivan a reusit sa ridice un post de stiri (pentru ca, in mare, e post de stiri) in topul radiourilor generaliste, pentru ca nu o sa reuseasca nicodata sa fie peste Zu sau Kiss, acele posturi abordand o cu totul alta categorie de public.
  • digitel digitel
    @Dragos: hai sa citim corect cifrele și sa comparam cu rețele cu acoperire similară. Ca dacă ai audienta națională puțin mai mare decât ProFM care se aude acum in putine orașe sau comparabila cu MagicFM care are un target dedicat și nu se aude în câteva orașe mari din țară...nu e bine. Digi e un radio generalist cu o rețea mare ,dar cu o audienta care nu reflecta acoperirea. Nu au reușit sa treacă de 1 milion de ascultători în național/ 3 la suta marketshare e f putin și următoarea rețea din top are audienta aproape dubla, nu mai zic de lideri. Și nu cred ca mai au de unde sa crească,din păcate. Vedem la următoarele audiențe dacă sunt pe creștere. Sa ne înțelegem: nu zic ca oamenii de acolo nu isi fac treaba. spun doar ca nu reușesc sa performeze pe măsură acoperirii
  • geo geo
    Dragos, digitel a încercat să îți explice că audiența pe care o are acest post de radio se datorează și acoperirii foarte bune...comparabilă cu cea a RRA. Au peste 50 de frecvențe și acoperă aproape toată țara !
  • Dragos Dragos
    digitel, ca sa-ti usurez munca, uite aici (compara cu 2020, caci asta este ultimul sondaj...perioada august-decembrie 2021): https://www.paginademedia.ro/audiente-radio/audiente-radio-valul-toamna-2021-20544614
  • Dragos Dragos
    digitel, audientele (cauta-le chiar pe site-ul asta) spun asta, nu eu.
  • mucusor mucusor
    Exista 2 posturi de radio digi? Chiar nu stiam.
  • digitel digitel
    @Dragos: in care top? ca sunt rețeaua cu cea mai mare acoperire și cu cea mai mică audienta
  • SobySobea SobySobea
    Digi FM = Începutul sfârșitului?
    Ce se întâmplă cu postul de radio? Se vor unifica redacțiile Digi 24 cu Digi FM?
    De 6 luni, am văzut că postul Digi 24 și-a schimbat microfonul la reporteri: Acum la microfonul Digi 24 conține siglele postului Digi 24 și Digi FM, deci este clar că redacțiile Digi 24 și Digi FM se vor unifica.
    Știrile Digi FM sunt aceleași știri ca la știrile Digi 24. Deci Digi FM este un fel de radio Digi 24.
    Mai vedem la toamnă dacă Bogdan Miu rămâne la Matinalii Digi FM sau va părăsi postul de tot!
  • Dragos Dragos
    Il cunosc foarte bine pe seful postului, Catalin Ivan. Pe langa faptul ca e un tip funny, e si foarte destept, tinand cont de faptul ca a reusit sa ridice Digi FM in topul posturilor de radio din tara.

Trimite un comentariu

sus