Skip to main content

Kanal D anunţă oficial noul matinal. Bursucu se retrage din Teo Show

 
Kanal D anunţă oficial noul matinal. Bursucu se retrage din Teo Show

Kanal D îşi face matinal, o zonă pe care a neglijat-o în ultimii ani. Postul TV anunţă o nouă emisiune de divertisment de dimineaţă, la bătaie cu Neatza cu Răzvan şi Dani, după cum a anunţat Paginademedia.ro în urmă cu o săptămână. 

Publicitate

„Dimineaţa cu noi” va fi prezentată de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 8.00. Kanal D nu a anunţat încă data de lansare a emisiunii. 

Totodată, Bursucu, care în ultimii ani a fost co-prezentator în emisiunea Teo Show, va renunţa la emisiune, au anunţat reprezentanţii Kanal D. „Mai multe informaţii despre această schimbare şi despre noua formulă de prezentare a emisiunii “Teo Show” vom furniza în curând, prin comunicate de presă şi prin intermediul canalelor oficiale ale staţiei”, au anunţat reprezentanţii Kanal D. 

Noua emisiune de dimineaţă va avea „informaţii relaxate, dar utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriţie, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialişti.”

Nu vor lipsi din suita dinamică a subiectelor emisiunii  “Dimineaţa cu noi” momentele de culise sau cele realizate de reporteri în diferite locuri din Bucureşti şi nu numai.

AdrianCristea - „Bursucu”:

„Mă simt privilegiat să am aceasta  misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată.

E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali.”

Viviana Sposub:

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de „cafeaua” noastră.

Abia aştept să dăm startul distracţiei la „Dimineaţa cu noi”!”

Comediant, actor, creator de conţinut, George Tănase a declarat: „Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem şi, bineînţeles, să învăţăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înţelepciune populară

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • An An
  In sfarsit ... Vreau sa vad emisiunea Teo quality, nu cu hahaieli... Formatul cand venise Teo la KanalD era mult mai frumos, tip interviu ...
 • jk jk
  @Steven și eu!Păcat că nu s-a putut întâmpla la Bravo,ai stil! sau la Vorbește lumea cât duduia era încă în Pro
 • Steven Steven
  Abia aștept sa o văd ca invitată în emisiune pe Andreea Bălan!!! Vreau o păruială în direct!
 • Negruțu Negruțu
  @Cristi, ai omis și de Ne-am trezit de la Prima TV care a avut doar un sezon în 2014 și a fost oprit din cauza audienței, la fel și E dimineață, națiune de la Național TV, tot un sezon a avut în 2008 și a fost oprit din cauza audienței.
 • Elgrecoo Elgrecoo
  Cat mai multe cu atat mai bine pentru noi privitori sunt fan Neata de cand erau la National tv ,poate astia vin cu un format mai modern mai european zic ...
 • Xenox Xenox
  @Cristi, si eu zic ca tot pana in mai-iunie. Va zice George Tanase ca vrea sa aiba mai mult timp pentru YouTube, Bursucu' ca ii e dor de Teo si Viviana ca nu apuca sa stea cu George Burcea.
 • Milaga Milaga
  Audientele Survivor unde sunt ? ALO !
 • Cristi Cristi
  @Xenox: 1 sezon, până-n iulie, max. două, până la final de an, o să sfârșească rapid precum "Cu capu' în zori" de la TVR.

  De acord cu Andrei. Până și Neatza de la A1 mi se pare că, de când cu pandemia, a scăzut calitativ și s-a dus mare parte doar pe influencereală, TikTok, diete, rujuri, rochii de mireasă, biberoane, rețete, artiști foarte puțin cunoscuți cu lansări slabe etc.

  Numele e sec, "Dimineața cu noi"... Mă așteptam la ceva mai original, cum au avut în 2007, "D-Dimineață", cu trimitere la D de la Kanal D.
 • dan dan
  Nu trebuia sa fie si Flavia?
 • jk jk
  Din acest articol si din cel initial,de saptamana trecuta,lipseste un nume,cel al Flaviei.Mai e sau nu implicata?
 • jk jk
  @Xenox eu ii dau totusi 1 an,1 martie 2022-2023
 • Xenox Xenox
  Cate luni îi dați emisiunii?
 • Allex Allex
  Aceste producții matinale low budget sunt în grilele posturilor generaliste doar pentru a își îndeplini anumite obligații față de publicitari și pentru a bifa un anumit procent de conținut local alocat dt-ului.
 • Andrei Andrei
  Sa vina apa cu lamaie,bicarbonatul în prajituri, toaleta si pe dinti, sfaturi de parenting de la "experti" care nu au copii sau a caror copii se tavalesc pe jos daca nu primesc ghiozdanul xu Elsa, sfaturi inutile de slabit si alte clisee. ***!

Trimite un comentariu

sus