Skip to main content

Matinalul Prima TV e în... carantină. Cine va prezenta ştirile de dimineaţă

 
Sursa foto: Prima TV
Sursa foto: Prima TV

Focus fără cei doi prezentatori. Prima TV a anunţat că Daniel Osmanovici, co-prezentatorul matinalului Focus la prima oră, a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19.

Publicitate

În consecinţă, vedeta Prima TV a intrat în izolare. Fiind contact direct, şi colega lui de pupitru, Irina Gologan, va sta acasă, carantinată, 5 zile, anunţă postul de televiziune.

La masa matinalului de la Prima TV va sta, începând de mâine, 9 februarie, Livia Graur (foto). Aceasta va prelua frâiele emisiunii de actualităţi pentru următoarele trei zile.

Cu o simptomatică uşoară, Daniel Osmanovici este izolat alături de soţie, şi ea pozitivă la testul PCR.

„Din fericire, mă simt bine şi am dezvoltat o formă uşoară, foarte uşor de confundat cu o banală răceală. Sunt vaccinat şi asta ajută foarte mult şi mă bucur că şi soţia mea, care nu a scăpat nici ea, a dezvoltat tot o formă uşoară.

Încerc să mă gândesc că această pauză impusă până vineri, conform documentelor trimise de cei de la DSP, este un prilej bun pentru a citi şi urmări Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Recunosc însă că este frustrant faptul că am pornit alături de Irina şi restul echipei un nou format Focus la prima oră şi acest virus ne-a făcut să intrăm în pauză fortaţă. Livia va face o treabă extraordinară, sunt convins”, a spus Daniel Osmanovici. 

 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    In mod normal, toata echipa de la Matinal, sau macar toti prezentatorii care au intrat ieri in contact cu Daniel Osmanovici, ar trebui sa primeasca 5 zile de concediu medical plătit.
  • Mihai Mihai
    Acolo e incubator de Covid de doua luni. Toti sunt contacti directi, nimeni nu ia nicio masura. Reporterii cad pe capede, producatorii infectati toti, regia plina de Covid! La Prima TV si la Telekom sunt 100 de insi pe un etaj, fara masti, cu muci, tusesc... Daca intra DSP-ul in ei doua saptamani baga doar reclame pe post!
  • Simona Simona
    Sa intre Adrian Tomsa in direct ca el se pricepe la tot. Stie cu emisiunile, e as in grafica, sah mat face filmele, la stiri cred ca-l invata Prelipceanu. Ieri a fost la meditatii la Oradea si acum asteptam ce are de facut de maine. Doar bani nu are iar in rest este mai rau ca nea Nicu Ciao de a plecat cu elicopterul in optzecisinoua. Daca se trezeste cu un sindicat pe cap o sfecleste ca in filmele de comedie. Daca se pune de o greva mica se ingalbeneste de bucurie. Era nasol cu Burci? inmultiti raul cu 100 si va iese Adrian Tomsa.

Trimite un comentariu

sus