Skip to main content

Premieră la Radio Guerrilla. Va transmite meciul CFR Cluj - Adana Demirspor, cu Ilie Dobre comentator

 
Premieră la Radio Guerrilla. Va transmite meciul CFR Cluj - Adana Demirspor, cu Ilie Dobre comentator

Inedit la Radio Guerrilla. Postul de radio va transmite meciul CFR Cluj - Adana Demirspor, din campanie de calificare pentru Conference League, ce va fi difuzat astăzi, de la ora 20.30. 

Publicitate

Transmisiunea îl va avea comentator acreditat în teren pe Ilie Dobre, iar Liviu Mihaiu, realizator la Radio Guerrilla, va fi legătura din studio. Anunţul a fost făcut chiar de Liviu Mihaiu, pe contul său de Facebook.  

Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla, a declarat pentru Paginademedia.ro, că Radio Guerrilla a dorit să facă acest experiment pentru ascultători, dar şi pentru cariera prodigioasă a lui Ilie Dobre. 

„E o formă de a ne arăta respectul pentru unul dintre cei mari comentatori ai noştri, într-un an aniversar al carierei luni. Ilie Dobre este un comentator alături de care am trăit unele dintre cele mai frumoase momente ale fotbalului românesc”, a spus Adrian Popescu, pentru Paginademedia.ro.

Ilie Dobre este primul român care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy, care în 2014 i-a acordat şi premiul “Omul Anului în Media””, pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului şi a valorilor sociale în sport. 

Meciul CFR Cluj - Adana Demirspor,va fi televizat de Digi Sport 1 şi de Prima Sport.

Tot astăzi, alte două echipe evoluează în campania de calificări pentru Conference League:

  • Farul Constanţa - Urartu 20:30, difuzată de Digi Sport 2 şi pe Prima Sport 2. 
     
  • CSKA Sofia - Sepsi Sfântu Gheorghe - 20:00 - Digi Sport 3 şi pe Prima Sport 3. 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus