Skip to main content

Meci de handbal decisiv, de Paşte, la TVR1. Cu cine joacă Naţionala feminină?

 
Crina Pintea, jucatoare din Naţionala României de Handbal. Sursa foto: TVR 1
Crina Pintea, jucatoare din Naţionala României de Handbal. Sursa foto: TVR 1

Naţionala României de handbal feminin joacă meciul calificării în Duminica Paştelui, la TVR1. România - Austria este partida care decide calificarea la Campionatul European 2022.

Publicitate

Meciul se joacă în România, la Râmnicu Vâlcea, duminică, 24 aprilie, de la 18.00. Partida va fi comentată de Dragoş Cojocaru şi Dragoş Bocanaciu, a anunţat postul public.

România vine după un succes cu 31-21, la Torshavn, cu Insulele Feroe şi se află pe locul 2 în grupă, la egalitate de puncte cu Austria, dar cu un golaveraj mai bun, se arată într-un comunicat.

Doar primele două echipe din fiecare grupă se califică la Campionatul European ce va fi găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru în luna decembrie. Iar Danemarca este deja calificată, având 5 puncte avans faţă de România şi Austria.

Dragoş Cojocaru, unul dintre comentatori:

„Cu siguranţă, nu va fi un meci uşor cu echipa pregătită de Herbert Muller, antrenor născut la Timişoara şi care cunoaşte foarte bine handbalul românesc (el a fost antrenor la Rulmentul Braşov şi a lucrat cu multe dintre tricolore, atât la echipa de sub Tâmpa, cât şi la formaţia germană pe care o pregăteşte în paralel, Thuringer HC)", ne pune în temă jurnalistul

Reprezentantele noastre au remizat cu austriecele în meciul tur (33-33), după ce Bianca Bazaliu a înscris golul egalării în ultima secundă de joc.

„Un impediment pentru tricolore ar putea fi oboseala acumulată în lunga deplasare din Feroe, în timp ce adversarele noastre de duminică şi-au conservat energia în meciul de miercuri seara, pierdut acasă în faţa Danemarcei (22-38). Trioul Sonja Frey, Patricia Kovacs, Katarina Pandza reprezintă principalul pericol pentru defensiva noastră, în timp ce, în poarta rivalei se află experimentatul portar Petra Blazek, care a evoluat 4 ani în România (la SCM Rm. Vâlcea şi Gloria Buzău) şi cunoaşte foarte bine handbalistele pregătite de Adi Vasile", a mai spus Dragoş Cojocaru într-un comunicat TVR.
 
România are o serie de jucătoare decisive pe care se bazează: Cristina Neagu, Crina Pintea şi Eliza Buceschi.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Meciurica Meciurica
    O sa va lase la meciuri ha

    Deci meciurile lidere la pensionari, nu postac ? Sa nu uiti sa zici asta.
  • Mile Mile
    O sa va lase la meciuri ha
  • Meciuca Meciuca
    Și naționala din iunie la antena

    Lidera la pensionari. Exact. Sa nu uiti sa ne zici de costuri postac. Ca asa ziceai de Pro TV cand avea meciuri.
  • Mile Mile
    Și naționala din iunie la antena

Trimite un comentariu

sus