Skip to main content

Meciuri amicale ale Naţionalei de Rubgy, la Prima Sport. Cu ce ţări joacă

 
Sursa foto © Răzvan Păsărică/ SportPictures via Facebook/Rugby Romania
Sursa foto © Răzvan Păsărică/ SportPictures via Facebook/Rugby Romania

Posturile Prima Sport 1 şi Prima Sport 2 transmit în luna iulie o serie de meciuri amicale de rugby. Ce ţări vor înfrunta jucătorii români?

Publicitate

Naţionala de Rugby s-a calificat la Cupa Mondială, iar în iulie va juca o serie de partide de test. Ţările pe care le vor întâlni pe teren sunt Italia şi Uruguay.

Primul meci se joacă astăzi, 1 iulie, împotriva echipei italiene

Acesta va fi primul meci între România şi Italia care are loc la Bucureşti, după 18 ani, potrivit Federaţiei Române de Rugby.

Meciul România – Italia are loc pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti şi va fi transmis pe Prima Sport 1 de la ora 21.00.

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby:

“În primul rând vreau să mulţumesc echipei pentru calificarea la Rugby World Cup, ne-am îndeplinit obiectivul, în ciuda ultimilor 2 ani care au fost dificili, ne-am antrenat în condiţii improprii, prin mall-uri şi alte astfel de locaţii, asta în condiţiile în care suntem singurul sport de echipă calificat la Cupa Mondială.

Am dovedit că avem valoare, trebuie să fim ajutaţi de acum încolo să ne pregătim cum trebuie. Avem sprijinul fanilor, care ne-au fost mereu alături, sperăm să îi bucurăm cu această partidă, este o onoare şi un privilegiu să întâlnim un adversar din 6 Nations, unde Italia a avut o prestaţie fantastică.“

Care este programul meciurilor?

  • Vineri, 1 iulie, ora 21:00 - meciul de rugby România – Italia (Prima Sport 1)
  • Sâmbătă, 10 iulie, ora 21:37 - meciul amical de rugby Uruguay – România (Prima Sport 1)
  • Sâmbătă, 17 iulie, ora 21:37 - al doilea meci dintre Uruguay şi România (Prima Sport 2)

Ambele meciuri amicale cu Uruguay vor avea loc la Montevideo, capitala acestei ţări, şi fac parte din turneul în America de Sud pe care echipa României îl face în luna iulie.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bittner Bittner
    "Singurul sport de echipa calificat la Cupa Mondiala" - asa este, dar rugby se face in lume in tarile calificate (32) plus inca in vreo 10-15. Iar tarile care conteaza sunt cele din 6 Nations si cele din Tri Nations, plus un pic Argentina. Restul inseamna umplutura. E mult, mult mai greu sa te califici la alte sporturi la un Mondial.

Trimite un comentariu

sus