Skip to main content

După aproape 10 ani, Meserii murdare revine pe Discovery. Din această seară

 
După aproape 10 ani, Meserii murdare revine pe Discovery. Din această seară

După o absenţă de aproape 10 ani, Mike Rowe se întoarce la „Meserii Murdare“. Un nou sezon, numărul 9, debutează astăzi, 11 februarie, pe Discovery Channel.

Publicitate

Mike Rowe, gazda emisiunii „Meserii Murdare“, îşi "suflecă mânecile" pentru o nouă serie de episoade, ce vor fi difuzate în fiecare vineri seară, începând cu 11 februarie. 

„De-a lungul anilor am primit sute de scrisori şi mesaje de la fani, implorându-mă să continui emisiunea. Nu mă pot gândi la un fel mai bun de a începe acest an,” spune Mike Rowe.

Emisiunea va fi difuzată în această seară, vineri, 11 februarie, de la ora 21.00. Va fi pe Discovery în fiecare vineri seara.

Sezon nou, meserii noi de explorat. De la construcţii la medicină şi de la animale la natură, Mike Rowe înfruntă multiple provocări. Printre altele, va ajuta o echipă de fierari-betonişti care transportă două tone de oţel fiecare, pentru construcţia unui pasaj.

„Acest sezon este despre mai mult decât a evidenţia nişte meserii dificile. El este despre a pune în lumină oamenii care au un impact asupra vieţilor noastre fără ca noi să ştim despre asta“, a spus Nancy Daniels, Cheif Brand Officer, Discovery & Factual. 

Emisiunea „Meserii murdare” a fost iniţial difuzată pe Discovery între 2005 şi 2013.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus