Skip to main content

Metropola TV a intrat pe RCS cu varianta High Deffinition

 
Metropola TV a intrat pe RCS cu varianta High Deffinition

Televiziunea Metropola TV, operată de primăria lui Voluntari, a intrat cu varianta de mare definiţie (HD), în reţeaua RCS&RDS. 

Publicitate

Postul este disponibil în reţeaua Digi/RCS pe poziţia 124, au anunţat reprezentanţii televiziunii. 

„De astăzi, Metropola TV poate fi urmărită în format HD pe poziţia 124 în reţeaua DIGI RCS/RDS. În rest, celelalte frecvenţe sunt RCS&RDS SD – 123, TELEKOM – 125, INES IPTV – 203, NextGen – 12, ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, Vodafone – 804.

Iată că în mai puţin de 1 an şi jumătate de când a devenit post TV cu acoperire naţională, Metropola TV reuşeşte să se alinieze cu marii jucători din piaţă, din punctul de vedere al calităţii emisiei”, declară Petrişor Dobrică, director tehnic Metropola TV.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nelu din poplaca nelu din poplaca
    La Digi sunt zeci de canale despre nimic. Nu inteleg de ce aglomereaza lista cu posturile alea de cartier sau de pescari si prajituri.
  • DUROS DUROS
    adica pe banii mei trebuie sa suport asa ceva ?
  • Cristi Cristi
    @jk, păi tocmai că alții au făcut sesizare și situația e aceeași ar trebui să-ți auto-răspundă la îndemnul tău de a apela la acea instituție cu program de gravide de 4 h / zi dintre care 1 h rezervată pauzei de masă.

    @B.A.M. Iubești cantitatea? Ia-o altfel. Ce câștigă telespectatorul că vede Păcuraru Plus de 3 ori pe 3 frecvențe ocupate sau Atomic cu aceleași clipuri pe care și le poate căuta singur pe YouTube? De multe ori mi-e dor de perioada anilor '90 - 2000 când aveai 15-20 posturi, dar cu cap, decât umpluturi cu carul și fără rost ca-n ziua de azi. Visez la un cablist care, pe modelul Yoxo Orange, să te lase să îți alegi fix canalele pe care dorești să le vizionezi, într-un mod flexibil - aleg 10, plătesc 10. Aleg 20, plătesc 20. În afară de pachetele HBO & Cinemax, Discovery, Viasat, NGC, AXN, DIVA, History & Crime+Investigations, MTV, nu știu dacă aș plânge în mod special după ceva anume.
  • Șerban Șerban
    @Cristy mai bine nu.
    Ce, vrei să vezi aurul de pe veșmintele popei la înaltă definiție?
  • SobySobea SobySobea
    Astăzi de ce nu postați articole noi?
  • jk jk
    ULTIMĂ ORĂ|TVR INFO a primit decizia de autorizare din partea CNA pentru a putea începe emisia
  • Mile Mile
    Dați audiențele de luna viitoare.
  • B.A.M B.A.M
    Cristi, și ce câștigă telespectatorii dacă aceste posturi vor fi închise??? Cam NIMIC...
    În schimb, o eventuală păstrare a lor pot ajuta în vremurile grele proprietarul și pot ajuta la CONSERVAREA industriei TV!!!!
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    ***
  • Cristy Cristy
    mai bine Trinitas TV HD pe RCS
  • jk jk
    @Cristi
    Cele 2 posturi mentionate de tine sunt vazute ca altii au vazut,au tastat si au facut sesizare la CNA.Fa sesizari la posturile spuse de tine mai jos si o sa vezi ce masura se ia.Pe speta cu videoclipuri descarcate ilegal de pe YouTube nu stiu daca se poate lua vreo masura
  • Cristi Cristi
    Păi, ca idee, conform fișierului încărcat pe site-ul CNA cu lista must-carry, Metropola TV este încadrată la "Servicii de programe de televiziune care se difuzează doar în format HD şi/sau 4K". Faptul că ai noștri cabliști fac downscale la SD e o încălcare a legii, la fel ca în cazul Party Mix - Travel Mix care au închis streaming-ul SD și în secunda 2 RCS i-a condiționat să emită din nou SD dacă vor să fie prezenți în grilă. Dacă sunt obligatoriu legal și pot alege formatul de difuzare, pot emite de mâine și 50K, operatorul este obligat să mă preia cum emit, nu să mă condiționeze să revin la nivel de 240p.

    Dar CNA-ul nostru cu ordine de la partide e prea ocupat cu Nașul TV și News România. Apropo, Păcuraru Star TV, Sportivă TV, Atomic s-au prezentat în fața consiliului acum vreo 7-8 luni cu o grilă de programe aprobată care de-atunci nu se respectă, unii au preluare integrală după postul mamă - PLUS, alții difuzează clipuri descărcate ilegal de pe YouTube, deci?

Trimite un comentariu

sus