Skip to main content

VIDEO. Micutzu acuză site-urile şi televiziunile că au „confecţionat” ştiri. Reacţie după incidentul din centrul Capitalei

 
VIDEO. Micutzu acuză site-urile şi televiziunile că au „confecţionat” ştiri. Reacţie după incidentul din centrul Capitalei

VIDEO. Micutzu a reacţionat cu un clip pe YouTube, după scandalul în care a fost implicat duminică noapte. Acuză televiziunile şi site-urile că au „confecţionat” ştiri în jurul incidentului de pe Calea Victoriei, despre care actorul spune că:

Publicitate

„Nu a fost ceva provocat de mine, ci am fost provocat. Asta e pentru toate televiziunile care abia aşteptau să aibă o ştire, deşi se întâmplă multe lucruri în lume destul de grave”.

Tot el continuă: 

„Eu ştiu că sunt persoană publică şi era subiect de ştiri, dar să confecţionezi ştiri nu mi se pare normal. Am citit că eu am devastat terase prin Centrul Vechi sau eu care am bătut patru oameni sau eu care am aruncat cu o sticlă către un copil sau eu care, în general, am fost un agresor. Din contră, noi am fost agresaţi”, punctează Micutzu.

„Deştept din partea mea ar fi fost să trec mai departe şi să nu mă întorc, dar am cedat”, completează, de asemenea, acesta.

Reamintim că actorul Cosmin Nedelcu alias Micutzu a fost implicat într-un scandal, duminică noaptea. A fost alertată şi Poliţia care a dat patru amenzi în valoarea de 200 de lei. În altercaţie a fost spart şi un geam.

Din imaginile postate în online, apar mai mulţi oameni care se ceartă, se îmbrâncesc şi se injură. Printre ei se numără şi comediantul Micutzu. 

„Micutzu a devastat o terasă”, „Micutzu a spart vitrine”, „Micutzu ridicat de Poliţie”

În ceea ce priveşti „ştirile confecţionate”, Cosmin Nedelcu nu a dat nume de site-uri sau de televiziuni, dar a pus câteva capturi foto din care reies titluri ca:

 • „Micutzu ridicat de Poliţie şi dus la secţie după o altercaţie în centrul Capitalei”
 • „O martoră despre incidentul de pe Calea Victoriei”
 • „Micutzu a devastat o terasă în centrul Bucureştiului. Poliţia a intervenit şi l-a dus la secţie”
 • „Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, de la comedie, la poliţie: a spart vitrine în centrul Capitalei” 

Poliţia nu m-a luat la secţie pentru că aş fi o bestie cu chip de om, ci am mers la secţie ca să dau o declaraţie în calitate de martor. Au mers şi iubita mea şi prietenul nostru pentru a depune plângere că au fost agresaţi.

Şi eu am fost agresat verbal, dar asta am făcut şi eu la rândul meu. Am răspuns cu aceeaşi monedă, ceea ce nu recomand. Nu sunt un om violent. Nu susţin violenţa”, mai spune el. 

Firul evenimentelor: „A ieşit cu o scândură la noi”

Micutzu a venit şi cu propria sa variantă. A povestit, cu lux de amănunte, cu a început scandalul. Punctează că a fost „înjurat” şi „provocat”, iar iubita sa „scuipată”

Ce spune Micutzu:

- Mergeam pe Calea Victoriei, cu iubita mea şi un prieten pictor. Băiatul ăsta care mă înjură şi pe video a început, de la o terasă, să facă nişte mistouri de bun-simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget.

- Acest lucru l-a supărat şi mai tare pentru că era clar că omul este frustrat. Apoi a început să mă înjure cu replici ca „f***-ţi m***ii mă-tii de gras obosit”. Eu în momentul ăla n-am mai putut să înghit.

- Şi trebuie să ştiţi că  totul vine după ani de zile de hate şi de mesaje de acest fel. E normal să nu-ţi placă nişte lucruri, dar e absolut normal să nu spui nimic şi e absolut normal, dacă spui ceva, să o spui într-un mod civilizat.

- Pe internet eu pot să dau block. În mine s-au adunat nişte frustrări. S-a pus un punct în seara de duminică, când m-am întors la băiatul respectiv să-i explic că nu e normal să vorbească aşa cu mine şi să îi arăt iaraşi degetul. Evident, nu m-am întors într-un mod civilizat, cum pretind toţi oamenii că ar face.

- Nu sunt idiot să merg să-i dau una pentru că a vorbit aşa cu mine, ci pur şi simplu ne certăm şi îşi vede fiecare de treaba lui.

- Unul dintre ei a împins-o pe iubita mea şi a scuipat-o, dar nu se vede pe filmare. În acel moment am văzut negru şi am reacţionat.

- A reacţionat şi băiatul astă şi i-a dat doi pumni în faţă prietenului nostru. După ce şi-a luat pumnii respectivi, prientenul nostru, care avea o plasă în mână, a aruncat-o către un geam care s-a spart. Nu a aruncat spre unul dintre oameni.

- Am plecat, dar m-am întors pentru că voiam să le plătesc oamenilor geamul. M-am întors cu alţi prieteni pentru că nu voiam să escaladeze lucrurile. Băieţasul a ieşit cu o scândură.

- S-a scris, citând martori, că eu m-am întors să le dau omorul şi mai tare. După ce s-au auzit sirenele, a intrat cu scândura la loc

VIDEO. Clipul lui Micutzu: Şoc! Groază! Scandal fără margini! Circ&panaramă


Citeşte şi: Micutzu, implicat într-un scandal noaptea trecută. S-a lăsat cu amenzi, după îmbrâncelile din centrul Capitalei


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • RZVeprostrau RZVeprostrau
  1. Micutzu nu a zis ca nu s-a spart nici un geam, zice ca prietenul lui care avea o sacosa (cu sticle) a spart acel geam cand a aruncat cu sacosa. De ce avea o sacosa cu sticle? Pentru ca mergeau la o petrecere.
  2. Nu zice nimeni nicaieri ca a pus cineva mana pe fundul prietenei lui. Esti derutat.
  3. A fost aruncata o masa prin geam si nu au aparut nicaieri filmari sau fotografii cu lucrul asta? Daca ai fost chiar tu la terasa, puteai sa ai atat creier incat sa "falsificati" macar aceste dovezi.
  4. Ala cu scandalul din video cica e judecator militar, daca tu esti ala si scrii in felul in care o faci......imi e frica de ce "judecata" se face la noi in cazurile militare (ma rog, deja ma ingrijorez daca ala chiar e judecator).
  5. Daca Micutzu avea temperamentul pe care il descrii tu, ar fi aparut pana acum nspe mii de scandaluri de cand e "persoana publica", in care este el agresorul, dar ghici ce, nu sunt.
  6. Pe langa faptul ca nici macar nu ai vazut videoclipul postat de el, ci doar iti dai cu parerea, nici macar nu ai fost pe Victoriei atunci si cu atat mai putin erai tu la vreo terasa. Asa ca, bai Razvane, esti doar un prost care se baga in seama anpulea.
 • smekerul_jaguarul_versat_69 smekerul_jaguarul_versat_69
  Deci cum bă ***, l-ai întărâtat pe gras și te scoți cumva nevinovat? Dacă ești chiar ăla din filmare care s-a luat cu grasu, chiar ești un mare fraier, fix cum zicea grasu. N-ai realizat nimic.
 • Ionut Ionut
  Rzv, *** functional?
 • Rzv Rzv
  Am scris sa pricepi si tu. Restul sunt in dosarul de la parchet, nu este faza asta publica, dar cind o fii, atunci ai sa vezi. Abia atunci grasul afla ca se înfunda singur…
 • rzvsimcnegaliobagi rzvsimcnegaliobagi
  rzv (ala de mai jos cu walltext-ul) scrie de zici ca a terminat clasa a 6-a si a zis "gata".
  Mai rzv, tu daca stii clar si concis ce s-a intamplat si mai zici si de camere, vino cu dovezi. Nu scrie aici povesti de aburit politai la sectie. Descris pe camere minut cu minut ? Hai sa vedem.
 • didi didi
  micutu incearca sa justifice de ce l-a luat la bataie pe ala: daca erati cu mama si ala rau ar putea in secunda urmatoare sa o loveasca pe mama, ce ati face?

  pai, ma, micutule, pe principiul asta ar trebui sa ii luam la bataie pe toti, preventiv, ca nu se stie...
 • didi didi
  tot micutu zice despre pictorul prieten care tocmai sparsese un geam cu o sacosa (desi mi-e greu sa cred ca poti sparge un geam cu o sacosa...): era absolut normal sa reactioneze asa... serios, ma?
 • didi didi
  abia acum am urmarit clipul lui micutu asta... zice el la un moment dat: am vazut negru in fata ochilor si am reactionat.

  pentru cei care nu pricep eufemismele, micutu l-a lovit pe celalalt.

  asa ca sa o lasam cu textele ca micutu nu a fost violent, nu a fost agresiv, doar voia sa ii explice celuilalt cum sa vorbeasca civilizat...
 • un privitor un privitor
  Asta la ce formatie canta? E manelist, nu? Asa pare dupa fugura.
 • Micu' infractor Micu' infractor
  Acum tre sa renunți la Dumitrița, o lasi in sema pictorasului, doar e un om deștept, nu ca tine...din ginere, ai ajuns socrul micuț...n ai facut nimic tu, logodnica cu pictorul, niste deosebiti, umbla noaptea sa ti gaseasca de munca si tu pe unde calci dai de cioburi
 • Didi Didi
  @rzv pare logic ce scrii. Nu ar fi primul parlit cu aere de vedeta care o comite, apoi se victimizeaza. Mi-a placut finalul, data viitoare fii si tu mai atent, nu mai calca in micuti. E drept, s-au adunat multi la bucuresti, e ca la ***...
 • Rzv Rzv
  …Deci, trasabilitatea povestii: duminica pe la 11:30 eream la un vin pe calea victoriei nr 101. La un mom dat trece unu mare, gras și in negru cu o punga in maina, zic bă asta nu e micutzul ăla? El mai merge ceva metrii și “da fraiere eu sunt”. Și îmi arată degetul mare( pe tot parcursul acestor rinduri, sunt camere peste tot, stilpii, magazine, etc). Eu: maestre, mai lasă ciorba ca uite cit te-ai făcut! Corespunzător mom ar fi T0. Versiunea lui este: m-au agresat și ai jignit iubita și au pus maina pe ea! Dar el avea o punga in maina! Deci acesta este prima contradicție, ori cara iubita in punga ori noi am pus maina pe punga deși el trecuse de noi!
  Ne-am văzut de ale noastre. El traversează strada înainte de trecerea de pietoni: eu ii zic “bă grasule și treci ma pe la trecere dacă tot treci”.
  T1. El vine către noi cu… iubita, pictorul cu suflet bun și încă un agarici! Totul este pe camere. Vine: ne înjură, noi ne ridicam in picioare, numai eu am 1.85 și 90 kg, restul un pic m-ai putin dar nu eream de neglijat. Înjură, sare la violenta fizica, geo: “bă grasule tu pt o Cioba de burta sării la omor”. El cu se vede pe camere, omor, scuipa, face circ, dar dintr-odată pictorul ia o masa și o arunca prin usa magazinului. Și grasul apuca o plasa cu niște sticle, ale lui( el zice ca le-a lăsat undeva, vezi T0), și le arunca prin geam. Opinia publica filma de peste tot… vis-a-vis, de peste tot.
  A infrint și au plecat. Același traseu. ( Aici el miorlăie ca vin către magazin sa platesc geamul, deși tot el spune ca nu l-am spart”.
  T3. Vine inapoi cu o ciurda de copii, aia de bun simt se țin mai in spate. Tot pe camere se vede. Ciurda erea sa îl ajute sa “plătească geamul” deși nu la spart? Deci nu avea banii și a venit ad-hoc cu niște unii sa facă cheta…
  Face ca toti dracii, vine Miliția. Îl ia, îl amendează. Noi cu Uber la miliție. Plingere etc.
  Dacă grasul poate explica cum de a trecut el pe la noi de trei ori și s-a întors de doua ori cu doua tipuri de oamenii sa spele rușinea lu prietena, deși aia nu a apărut decit in faza T2, deci noi pe cine am jignit, pus maina pe cur etc? Ca el așa zice! Și la T3 vine cu brigada ca sa plătească un geam spart dar nu de el?
  Dacă lămurește trasabilitatea și Contradicțiile acestea înseamnă ca la Focșani e alta logica. Totul este descris după camere, min cu min!
  In rest o ciorba de burta și niște oamenii au doborit in mit, fals dar mit. Satele lu potemkin ereau un mit! Practic niște oltenii au călcat într-un micutz…
 • Cata Cata
  Toti cei care at comentat aici trebuie sa inchideti televizorul si sa mai iesiti din casa..... Just saying
 • Ilie Ilie
  Cine e și asta??? Tot o vedeta cu ghilimelele de rigoare???
 • Mile Mile
  Acela trebuia pedepsit

Trimite un comentariu

sus