Skip to main content

VIDEO. Micutzu acuză site-urile şi televiziunile că au „confecţionat” ştiri. Reacţie după incidentul din centrul Capitalei

 
VIDEO. Micutzu acuză site-urile şi televiziunile că au „confecţionat” ştiri. Reacţie după incidentul din centrul Capitalei

VIDEO. Micutzu a reacţionat cu un clip pe YouTube, după scandalul în care a fost implicat duminică noapte. Acuză televiziunile şi site-urile că au „confecţionat” ştiri în jurul incidentului de pe Calea Victoriei, despre care actorul spune că:

Publicitate

„Nu a fost ceva provocat de mine, ci am fost provocat. Asta e pentru toate televiziunile care abia aşteptau să aibă o ştire, deşi se întâmplă multe lucruri în lume destul de grave”.

Tot el continuă: 

„Eu ştiu că sunt persoană publică şi era subiect de ştiri, dar să confecţionezi ştiri nu mi se pare normal. Am citit că eu am devastat terase prin Centrul Vechi sau eu care am bătut patru oameni sau eu care am aruncat cu o sticlă către un copil sau eu care, în general, am fost un agresor. Din contră, noi am fost agresaţi”, punctează Micutzu.

„Deştept din partea mea ar fi fost să trec mai departe şi să nu mă întorc, dar am cedat”, completează, de asemenea, acesta.

Reamintim că actorul Cosmin Nedelcu alias Micutzu a fost implicat într-un scandal, duminică noaptea. A fost alertată şi Poliţia care a dat patru amenzi în valoarea de 200 de lei. În altercaţie a fost spart şi un geam.

Din imaginile postate în online, apar mai mulţi oameni care se ceartă, se îmbrâncesc şi se injură. Printre ei se numără şi comediantul Micutzu. 

„Micutzu a devastat o terasă”, „Micutzu a spart vitrine”, „Micutzu ridicat de Poliţie”

În ceea ce priveşti „ştirile confecţionate”, Cosmin Nedelcu nu a dat nume de site-uri sau de televiziuni, dar a pus câteva capturi foto din care reies titluri ca:

  • „Micutzu ridicat de Poliţie şi dus la secţie după o altercaţie în centrul Capitalei”
  • „O martoră despre incidentul de pe Calea Victoriei”
  • „Micutzu a devastat o terasă în centrul Bucureştiului. Poliţia a intervenit şi l-a dus la secţie”
  • „Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, de la comedie, la poliţie: a spart vitrine în centrul Capitalei” 

Poliţia nu m-a luat la secţie pentru că aş fi o bestie cu chip de om, ci am mers la secţie ca să dau o declaraţie în calitate de martor. Au mers şi iubita mea şi prietenul nostru pentru a depune plângere că au fost agresaţi.

Şi eu am fost agresat verbal, dar asta am făcut şi eu la rândul meu. Am răspuns cu aceeaşi monedă, ceea ce nu recomand. Nu sunt un om violent. Nu susţin violenţa”, mai spune el. 

Firul evenimentelor: „A ieşit cu o scândură la noi”

Micutzu a venit şi cu propria sa variantă. A povestit, cu lux de amănunte, cu a început scandalul. Punctează că a fost „înjurat” şi „provocat”, iar iubita sa „scuipată”

Ce spune Micutzu:

- Mergeam pe Calea Victoriei, cu iubita mea şi un prieten pictor. Băiatul ăsta care mă înjură şi pe video a început, de la o terasă, să facă nişte mistouri de bun-simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget.

- Acest lucru l-a supărat şi mai tare pentru că era clar că omul este frustrat. Apoi a început să mă înjure cu replici ca „f***-ţi m***ii mă-tii de gras obosit”. Eu în momentul ăla n-am mai putut să înghit.

- Şi trebuie să ştiţi că  totul vine după ani de zile de hate şi de mesaje de acest fel. E normal să nu-ţi placă nişte lucruri, dar e absolut normal să nu spui nimic şi e absolut normal, dacă spui ceva, să o spui într-un mod civilizat.

- Pe internet eu pot să dau block. În mine s-au adunat nişte frustrări. S-a pus un punct în seara de duminică, când m-am întors la băiatul respectiv să-i explic că nu e normal să vorbească aşa cu mine şi să îi arăt iaraşi degetul. Evident, nu m-am întors într-un mod civilizat, cum pretind toţi oamenii că ar face.

- Nu sunt idiot să merg să-i dau una pentru că a vorbit aşa cu mine, ci pur şi simplu ne certăm şi îşi vede fiecare de treaba lui.

- Unul dintre ei a împins-o pe iubita mea şi a scuipat-o, dar nu se vede pe filmare. În acel moment am văzut negru şi am reacţionat.

- A reacţionat şi băiatul astă şi i-a dat doi pumni în faţă prietenului nostru. După ce şi-a luat pumnii respectivi, prientenul nostru, care avea o plasă în mână, a aruncat-o către un geam care s-a spart. Nu a aruncat spre unul dintre oameni.

- Am plecat, dar m-am întors pentru că voiam să le plătesc oamenilor geamul. M-am întors cu alţi prieteni pentru că nu voiam să escaladeze lucrurile. Băieţasul a ieşit cu o scândură.

- S-a scris, citând martori, că eu m-am întors să le dau omorul şi mai tare. După ce s-au auzit sirenele, a intrat cu scândura la loc

VIDEO. Clipul lui Micutzu: Şoc! Groază! Scandal fără margini! Circ&panaramă


Citeşte şi: Micutzu, implicat într-un scandal noaptea trecută. S-a lăsat cu amenzi, după îmbrâncelile din centrul Capitalei


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Are nevoie de PR pozitiv acum ca l-au amenintat multe agentii de publicitate ca nu il mai finanteaza si incearca sa dreaga busuiocul...

Trimite un comentariu

sus