Skip to main content

Antena Stars a anunţat când va difuza un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii

 
Antena Stars a anunţat când va difuza un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii

Reality show-ul Mireasa – Capriciile iubirii revine la Antena Stars cu cel de-al doilea sezon. Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii, va dezbate toate situaţiile prin care trec concurenţii, indiferent dacă aceştia sunt sau nu în casă. 

Publicitate

Emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:30, începând cu 24 ianuarie, anunţă Antena Stars. Aceasta este un „after show” al Mireasa, producţia care se vede pe Antena 1, tot de luni până vineri, de la 14:00. Un nou sezon, prezentat de Simona Gherghe, va debuta sâmbătă, 22 ianuarie, de la 13.30.

Gabriela Cristea, despre noul sezon al after-show-ului:

“Sunt fericită să revin cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. Mi-am încărcat bateriile în vacanţă, alături de familie, şi acum sunt gata să pornesc la drum! Sunt sigură că lucrurile vor fi din ce în ce mai spectaculoase şi că telespectatorii vor vedea poveşti de viaţă din ce în ce mai interesante. Şi în acelaşi timp, împreună vom învăţa să trecem prin toate situaţiile de viaţă." 

Printre noutăţile sezonului sunt prezenţa câtorva invitaţi permanenţi: Ion Şaulescu (fost concurent al sezonului 4 Mireasa), precum şi Andreea Deicu şi Ana Maria Florea

În platoul emisiunii se vor întâlni atât concurenţii din casă, cât şi rudele lor, prieteni sau chiar fani ai show-ului.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Parca nu te uiți la survivor a obligația

  Ca tine postac. Zici de altii dar tu ? Parca nu te uiti la Singur Acasa a obligația. Parca nu te uiti la fotbal a obligația. Esti obligat de sefi acum.
 • A lăsat știri la ora 19

  De frica. Dar degeaba. Sterge Pro pe jos cu Antenuta Zero Stele.
 • Stars e noul acasă emisiuni puternice

  Pentru pensionari. Exact. Zi de Marinica Zero, parca laudai emisiunea. Dar Survivor a sters pe jos cu ea. Ha ha ha !
  Si aseara, Pro Cinema peste Stars Zero pe comercial.

Trimite un comentariu

sus