Skip to main content

Nadia Ciurlin se întoarce pe TV, în ziua trecerii B1 TV la HD

 
Nadia Ciurlin se întoarce pe TV, în ziua trecerii B1 TV la HD

Revenire pe sticlă. Jurnalista Nadia Ciurlin se întoarce pe TV, începând de mâine. Ea va fi prezentă pe post în ziua în care postul B1 TV trece la emisia HD şi la studiouri noi.

Publicitate

Nadia Ciurlin va prezenta un talk-show de seară la B1 TV. Emisiunea se va numi "Special B1 cu Nadia Ciurlin" şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 21.00.

În ultimii doi ani, Nadia Ciurlin a fost în concediu de maternitate. Înainte de a intra în concediu, ea prezenta zilnic tronsonul 20.00-21.00, preluat, la vremea respectivă, de Tudor Muşat.

Prima emisiune a Nadiei Ciurlin vine în ziua în care B1 TV marchează cea mai mare schimbare de la înfiinţarea postului. Canalul de ştiri trece la emisia HD şi îşi schimbă total studiourile. Paginademedia.ro a fost în noile platouri ale B1 TV şi vi le prezintă într-o serie de materiale video şi galerie foto, aici.

Nadia Ciurlin, Carte de vizită:

- lucrează la B1 TV din 2011. A început ca reporter pe Guvern şi apoi a trecut ca realizator de emisiuni şi editor-prezentator de ştiri

- înainte de B1, a fost trei ani editor la Antena 1, la Observatorul de dimineaţă

- până la venirea în Bucureşti a fost jurnalist în Craiova, la televiziunile locale TerraSat şi 3TV, ca editor-prezentator. În Capitală a ajuns în 2007, la Pro TV, dar nu la ştiri, ci la show-ul Dansez pentru tine, unde a fost redactor. De acolo a plecat în zona de ştiri, la Observatorul Antenei.

Citeşte şi: Tudor Muşat, din nou pe TV. A semnat cu postul B1 TV

Citeşte şi: EXCLUSIV. Schimbare radicală: B1 TV schimbă studioul şi trece la HD. Cum arată noile platouri. Foto-Video

Citeşte şiVIDEO. Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goţiu, la B1 TV, în timpul pauzei publicitare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teo Teo
    felicitări NADIA, te așteptam de mult , ești frumoasă și inteligentă ,ești SUPER ETALON de jurnalist , pe cîrcotașii lui Palada nu-i băga în seamă , sunt zerouri barate .
    Succes și multă sănătate ❤
  • Thor Thor
    Felicitari Nadia si mult succes , un jurnalist adevarat , fabulos , multumim
  • Rocada Rocada
    @Cristi,
    Corect. Ar fi buna o rocada. Manastire cred ca a facut specializarea de "jurnalist" la liceul de teologie, nu altceva ... Ce sa ramana Gadea singur? Poate pe acolo se "descopera" talentele.
  • Cristi Cristi
    Mie Nadia Ciurlin mi se pare prezentatorul perfect, iar formatul ei de emisiune este exact ce lipsea B1 pt a fi complet. Discutii asezate, cu multi invitati, cu un prezentator echilibrat, care mai e si frumusica :)
    Mai bine l ar da afara pe Manastire pesedistul, sau macar sa l puna pe el doar in week end si ar pune acea emisiune zilnic
  • mile mile
    Lolek si bolek se lauda cu audienta lor minuscula? Ha?
  • Lipsita de orice Lipsita de orice
    Nadia Ciurlin se dovedeste a fi o prezenta foarte fada. Ar trebui sa fie mai dezinvolta, sa arate implicare ... Ce am vazut pana acum, cu toate schimbarile (cu exceptia Buna, Romania!, pentru care mutarea la 22.00 o vad ca un pas inainte) nu par a aduce ceva wow. Mai vedem.
  • Andrei Andrei
    Stimate domn Iuli. Am vazut un articol iar audienta Buna,Romania era in medie de 90.000 de telespectatori pe minut.
    Dar dvs i ati pus si pe cei 70-80.000 de oameni care se uita de pe facebook?
    Cu ei si cu youtube ul, emisiunea acestor jurnalisti geniali ajunge la 200.000 de oameni la o ora foarte incomoda. Eu zic ca e bine
  • Iuli Iuli
    @Andrei, visezi? Care lider de audiență? Ce jurnale principale? Principalele jurnale de la Antena1, ProTV și Kanal D încep doar la ora 19:00, alea sunt jurnalele care sunt mereu sus. Sau compari audiența B1 cu audiența Aleph NEWS? Atunci da, ai dreptate.

    Uite aici ultimele date de la ora 17:00-19:00, B1 este inexistent pe acel interval.
    https://www.paginademedia.ro/2021/03/audiente-acces-direct-mirela-vaida-22-martie/

    Apropo, publicul tânăr în majoritate de uită doar la ProTV, Antena1 și Kanal D sau pornesc televizorul doar ca să fie conectat la Netflix/HBO Go
  • Andrei Andrei
    DODO, Buna Romania a fost adusa in lumea buna, printre cele mai urmarite talk-show-uri, pe intervalul orar care conteaza, cand omul se aseaza in pat si da drumu la televizor si audientele explodeaza. Ei au public tanar, niciunu nu se uita la Sinteza Zilei, Romania TV, sau nu se culca de la 22. E perfect pt ei, chiar au zis ca e un pas inainte, un avantaj.
    Plus ca la ora 18, desi incepeau principalele jurnale ale stirilor, Buna Romania era LIDER DE AUDIENTA, deci nu mai aveau ce "mulge" de la acel interval orar pe care il controlau deja
  • Caraibianul Caraibianul
    Și primii ei invitați vor fi Mirel Palada și Mihai Goțiu:))))
  • DODO DODO
    tocmai am aflat ca b1 și-a facut grila varza ,, buna romania ,, cea mai cea a postului a fost bagata la 22 Adica ... noapte buna !
  • Iulian Iulian
    Știe cineva cine va prezenta NEWS HOUR WITH CNN la Antena 3 de luni?

Trimite un comentariu

sus