Skip to main content

Tudor Mușat, din nou pe TV. A semnat cu postul B1 TV

 
Tudor Mușat, din nou pe TV. A semnat cu postul B1 TV

Tudor Mușat revine ca moderator de televiziune, după ce Digi 24 nu i-a mai prelungit contractul. El va fi pe post începând chiar de azi.

Publicitate

Mușat a semnat cu postul de știri B1 TV, unde va avea un tronson în fiecare zi, de la ora 20.00.

Emisiunea pe care o va modera Tudor Mușat se va întinde pe durata unei ore, între 20.00 și 21.00, de luni până vineri.

În paralel, el va continua și colaborarea cu Europa Fm, pentru emisiunea Piața Victoriei. 

Până acum , intervalul orar 20.00-21.00 era moderat de Nadia Ciurlin, care a intrat în concediu de maternitate.

În urmă cu două luni, Tudor Mușat și-a anunțat plecarea de la Digi 24. Postul de știri nu i-a mai prelungit atunci contractul.

Tudor Mușat a povestit momentul la interviurile Paginademedia.ro. Vezi interviul, AICI

„Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24). Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: "Romania 24", "24 intr-o ora", "Impartial", precum si alte proiecte editoriale punctuale.

În momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat”, spunea Tudor Mușat pentru Paginademedia.ro.

"Nu am primit vreo explicație sau vreun motiv sau vreo confirmare a unei schimbări de viziune, e ceea ce eu, ca jurnalist și ca privitor percep în acest moment la Digi 24”, a spus Tudor Mușat la Interviurile Paginademedia.

După plecarea de la Digi24, Tudor Mușat a trecut în FM. Jurnalistul s-a alăturat echipei Europa FM, unde prezintă emisiunea Piața Victoriei, alături de Sanda Nicola, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran și Teodor Tiță.

Carte de vizită

Tudor Mușat a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Lucrează în audizovizual de peste 20 de ani. A intrat în presă ca reporter la Mediafax și la postul de Radio Pro FM.

A trecut la Radio Total, ca redactor de știri, în 1993, când Cornel Nistorescu abia lansase stația. A ajuns apoi director general al postului. Timp de trei ani, între 1996 și 1999, a fost redactor și prodcător la BBC Londra.

Tudor Mușat a intrat în echipa Digi 24 în martie 2014. Înainte, Mușat a moderat emisiuni la postul de știri Realitatea TV.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu