Skip to main content

Tudor Muşat, din nou pe TV. A semnat cu postul B1 TV

 
Tudor Muşat, din nou pe TV. A semnat cu postul B1 TV

Tudor Muşat revine ca moderator de televiziune, după ce Digi 24 nu i-a mai prelungit contractul. El va fi pe post începând chiar de azi.

Publicitate

Muşat a semnat cu postul de ştiri B1 TV, unde va avea un tronson în fiecare zi, de la ora 20.00.

Emisiunea pe care o va modera Tudor Muşat se va întinde pe durata unei ore, între 20.00 şi 21.00, de luni până vineri.

În paralel, el va continua şi colaborarea cu Europa Fm, pentru emisiunea Piaţa Victoriei.

Până acum , intervalul orar 20.00-21.00 era moderat de Nadia Ciurlin, care a intrat în concediu de maternitate.

În urmă cu două luni, Tudor Muşat şi-a anunţat plecarea de la Digi 24. Postul de ştiri nu i-a mai prelungit atunci contractul.

Tudor Muşat a povestit momentul la interviurile Paginademedia.ro. Vezi interviul, AICI

„Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24). Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: "Romania 24", "24 intr-o ora", "Impartial", precum si alte proiecte editoriale punctuale.

În momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat”, spunea Tudor Muşat pentru Paginademedia.ro.

"Nu am primit vreo explicaţie sau vreun motiv sau vreo confirmare a unei schimbări de viziune, e ceea ce eu, ca jurnalist şi ca privitor percep în acest moment la Digi 24”, a spus Tudor Muşat la Interviurile Paginademedia.

După plecarea de la Digi24, Tudor Muşat a trecut în FM. Jurnalistul s-a alăturat echipei Europa FM, unde prezintă emisiunea Piaţa Victoriei, alături de Sanda Nicola, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran şi Teodor Tiţă.

Carte de vizită

Tudor Muşat a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Lucrează în audizovizual de peste 20 de ani. A intrat în presă ca reporter la Mediafax şi la postul de Radio Pro FM.

A trecut la Radio Total, ca redactor de ştiri, în 1993, când Cornel Nistorescu abia lansase staţia. A ajuns apoi director general al postului. Timp de trei ani, între 1996 şi 1999, a fost redactor şi prodcător la BBC Londra.

Tudor Muşat a intrat în echipa Digi 24 în martie 2014. Înainte, Muşat a moderat emisiuni la postul de ştiri Realitatea TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Digi a expulzat… gasca epoletista SOV … au plecat in corpore... L-au cules Paunesti! pentru OTV-ul lor e perfect!
  • Bravo pentru cei de la b1tv. În ultimul timp au atras tot mai mulți jurnaliști buni în echipă! Presupun că Mușat știe el ce știe, referitor la politica editorială a celor de la b1, mi se pare una foarte corect
  • Pai nu zicea omul ca simtea ca e o schimbare pe la digi24, deci la b1 e, de fapt, cum isi dorea el? Bai, cat fariseism!

Trimite un comentariu

sus