Skip to main content

Întoarce spatele presei! Naomi Osaka refuză să vorbească cu jurnaliştii pentru că o afectează psihic

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Situaţie fără precedent. Jucătoarea de tenis Naomi Osaka, câştigătoarea de la Australian Open, refuză să vorbească cu presa la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Publicitate

Osaka spune că este afectată psihic la conferinţele de presă, iar ziariştii nu ţin cont de sănătatea mintală a sportivilor, scrie The Guardian.

”Scriu aceste cuvinte pentru a informa că nu voi participa la nicio conferinţă de presă în timpul turneului de la Roland Garros. Am simţit că oamenii nu ţin cont de sănătatea mintală a sportivilor şi văd acest lucru de fiecare dată când asist la o conferinţă de presă sau particip la una.

De multe ori ne-am aşezat acolo şi am primit întrebări care mi s-au pus în atât de multe rânduri şi care nasc îndoieli în mintea mea şi nu am de gând să devin victima cuiva care are dubii în privinţa mea”, a scris Osaka pe Twitter.

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Acum câteva secole, Rene Descartes spunea : "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum. " Acum îndoielile sunt incorecte politic. Ce perioadă trăim..... Suntem contemporani cu așa ceva.

Trimite un comentariu

sus