Skip to main content

Selecţionata lui Rădoi se vede la Prima TV. Amicalele naţionalei olimpice a României, la postul Clever

 
Foto: GSP
Foto: GSP

Naţionala lui Rădoi se vede la Prima TV. Postul Clever va transmite meciurile amicale ale naţionalei olimpice a României.

Publicitate

Tricolorii vor avea un stagiu de pregătire în Spania, acolo unde se vor pregăti pentru turneul de la Jocurile Olimpice din Tokyo.

România va avea două partide amicale. Programul este următorul:

Sâmbătă, 5 iunie, de la 22:00 - România-Mexic (în direct la Prima TV)

Marţi, 8 iunie, de la 21:00 - România-Australia (în direct la Prima TV)

România s-a calificat la Jocurile Olimpice după ce selecţionata U-21 a ajuns în semifinalele Campionatului European din 2019. Naţionala lui Mirel Rădoi va evolua la Tokyo în grupa B, alături de cele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă.

În afara lotului de 18, vor fi 4 jucători pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilităţi. Tinerii Ianis Hagi, Dennis Man, Ionut Radu sau Alexandru Cicâldău îi pot avea astfel lângă ei pe mai experimentaţii Vlad Chiricheş, Nicolae Stanciu, Constantin Budescu sau Denis Alibec.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eeee i auzi,unde sunt jucatorii din titlu din acest (mini)turneu?Iaca ce zice frf:
    https://www.frf.ro/recomandate/lotul-romaniei-u23-convocat-pentru-cantonament-preolimpic-din-spania/

Trimite un comentariu

sus