Skip to main content

SEZON NOU. Neatza cu Răzvan şi Dani revine din weekend cu ediţii de la malul mării

 
Sursa foto: Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Matinalul de la Antena 1 revine cu un nou sezon din acest weekend, dar transmite mai întâi câteva ediţii de vacanţă, de la malul mării.

Publicitate

Un nou sezon Super Neatza cu Răzvan şi Dani începe de duminică, 28 august, de la ora 09.00, la Antena 1.

Vreme de o săptămână, gaşca matinalului va face transmisiuni de pe plaja din Olimp.

Ce aduce sezonul numărul 28?

Concursuri, muzică în aer liber, jocuri, invitaţi şi transmisiuni din toate colţurile ţării.

Dani Oţil:

„Am încheiat sezonul cu gândul la vacanţă şi îl începem în aceeaşi notă  pentru că începând din 28 august, vreme de o săptămână transmitem live Super Neatza de la malul mării!”

Răzvan Simion:

„Abia aşteptam această vacanţă, însă ni s-a întâmplat acelaşi lucru ca în fiecare an, după câteva zile deja ne era dor de direct, de colegi… aşa că eram nerăbdători să începem!”.

Ediţiile de vacanţă Super Neatza, transmise din staţiunea Olimp, încep de duminică, 28 august, de la ora 9.00 şi continuă de luni până vineri, de la ora 8.00.

Matinalii revin în platoul emisiunii de săptămâna viitoare, duminică, 4 septembrie, cu o ediţie maraton. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Edi Edi
    Le e frica ca incepe matinalul de Prima si o sa-i rupa cu cele 0.1 puncte de share. Antena 1 a facut o intelegere cu Pro tv pentru ca le e teama de grila de la Prima si de strategia lor pe urmatorii 5 ani. Nimeni nu intelege cum poate sa mearga o televiziune fara bani a la Cluj. Pana si Kanal D vrea sa se alieze impotriva grilei de pe alta planeta a Primei tv. Dan Negru regreta ca nu s-a dus la Prima. Prima joaca la zero...zero absolut. doar la TVR e intristare ca sunt altii mai slabi ca ei.
  • A1 A1
    Să sperăm că nu vor urma exemplul colegilor lor de la Stars pe care i-am văzut făcând o reclamă deșănțată și nemarcată complexului hotelier din stațiunea Saturn, acolo unde aproape toată vara echipa a fost cazată și a filmat.

Trimite un comentariu

sus