Skip to main content

Netflix şi-a lansat un birou la Varşovia, ce va deservi 28 de pieţe din Europa, inclusiv România. Compania anunţă că face angajări în întreaga regiune

 
Netflix şi-a lansat un birou la Varşovia, ce va deservi 28 de pieţe din Europa, inclusiv România. Compania anunţă că face angajări în întreaga regiune

Biroul Netflix dedicat Europei Centrale şi de Est, cu sediul la Varşovia, a început să opereze din 5 septembrie, anunţă compania.

Publicitate

Echipa va sprijini operaţiunile Netflix din 28 de pieţe din Europa Centrală şi de Est, inclusiv România.

Compania anunţă, totodată, că face angajări şi caută profesionişti cu experienţă în diferite medii, din întreaga regiune şi nu numai, pentru a se alătura echipei CEE din Varşovia.

Până acum, în România, Netflix s-a implicat mai mult în licenţierea de conţinut autohton decât în producţie.

Platforma a licenţiat aproximativ 150 de titluri locale, printre care Miami Bici, Investitorii, Legaţii, Flavours of Romania, Căutătorul de Vânt, Complet Necunoscuţi şi Tata Mută Munţii.

Anna Nagler, Director of Local Language Series, CEE.:

„Echipa noastră CEE a început să opereze din Varşovia şi suntem încântaţi să avem la bord cei mai buni specialişti din industrie. În următoarele câteva luni, ne vom concentra pe angajarea de noi profesionişti din medii diferite şi punem accent pe creşterea prezenţei noastre locale şi a cooperării cu pieţele locale şi industria audiovizuală”

 Łukasz Kluskiewicz, Director of Local Films, CEE

”Industria cinematografică din Europa Centrală şi de Est este cunoscută pentru creativitatea sa, precum şi pentru talentele locale.

Numai în România, de-a lungul anilor am investit în licenţierea unor minunate producţii româneşti, cum ar fi „Tata Mută Munţii”, „Legaţii” şi „Complet Necunoscuţi”, şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm să facem acelaşi lucru în viitor, aducând publicului internaţional tot ce este mai bun din filmografia românească”

Biroul Netflix din Varşovia va aduce compania mai aproape de membrii şi partenerii săi creativi şi va contribui la construirea unor colaborări pe termen lung în regiune, precum şi la crearea de noi oportunităţi pentru creatorii şi producătorii de conţinut, inclusiv în România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus