Skip to main content

Nou director comercial pentru grupul de media Dentsu. A coordonat divizii de vânzări la CME şi RTL

 
Nou director comercial pentru grupul de media Dentsu. A coordonat divizii de vânzări la CME şi RTL

Grupul Dentsu şi-a desemnat primul său director comercial pentru regiunea Europei de Sud-Est, inclusiv România. Are o exiperienţă de peste 20 de ani în industrie, timp în care a coordonat divizii de vânzări în grupuri mari, precum CME şi RTL. 

Publicitate

Este vorba despre Florian Skala, care va ocupa funcţia de Chief Commercial Officer. Obiectivul său, din poziţia nou creată, este consolidarea creşterii şi operaţiunile comerciale ale grupului din România şi de pe pieţele Europei de Sud-Est.

Va raporta CEO-ului dentsu Southeast Europe, Maria Grachnova, ca membru al echipei executive regionale, respectiv al echipei locale de management din România, spun oficialii grupului. 

Skala are o experienţă două decenii pe poziţii de conducere în media şi vânzări în regiunea Europei Centrale şi de Est. Recent, a ocupat poziţii de management în cadrul grupului Central European Media Enterprises (CME), mai întâi ca Director de vânzări al Markiza Group din Slovacia, iar apoi ca CEO al bTV Media Group din Bulgaria.

Anterior, timp de peste zece ani, Florian Skala a ocupat poziţii de conducere în cadrul diviziei de vânzări a RTL Group din Austria. Înainte de a se alătura dentsu, a mai oferit consultanţă strategică în vânzări pe piaţa media din Grecia.

„Obiectivul meu personal coincide cu misiunea companiei, respectiv de a fi o forţă a binelui: susţinem sustenabilitatea în ceea ce priveşte mediul, o societate echitabilă şi deschisă şi un spaţiu digital responsabil şi etic. Abia aştept să încep să lucrez cu echipele din România şi din regiune şi să le împărtăşesc pasiunea mea pentru succesul clienţilor noştri”, spune acesta. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus