Skip to main content

Juriul Vocea României, nume noi. Iese Brenciu. Intră, printre alţii, Theo Rose. Cinci juraţi anul acesta

 
Juriul Vocea României, nume noi. Iese Brenciu. Intră, printre alţii, Theo Rose. Cinci juraţi anul acesta

Juriul Vocea României de anul acesta va avea o nouă formulă, cu cinci scaune, faţă de patru, la sezoanele de până acum.

Publicitate

Râmân la scaune Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Smiley. Iese însă din juriu Horia Brenciu.

Doi noi juraţi completează echipa de la Vocea, pe Pro TV. Unul dintre ei este Theo Rose. Cel de-al doilea jurat nou de la Vocea României este Denis Roabeş, mai cunoscut publicului din proiectul The Motans.

Vocea revine la Pro TV după câţiva ani de pauză. În 2019 a fost ultima competiţie Vocea. În 2020, în pandemie, nu au mai avut concurs, doar o ediţie specială de 1 Decembrie - Vocea României - Reuniunea.

În 2021, Pro TV a difuzat un alt show musical - Superstar - făcut formatul The Idol. Anul acesta, postul a decis să reia formatul, din toamnă.

Vocea României a avut premiera pe 27 septembrie 2011 la postul Pro TV şi face parte din franciza internaţională The Voice. Până acum s-au derulat 9 sezoane. 

Horia Brenciu a părăsit juriul Vocea României pentru a doua oară. El a făcut parte din juriul iniţial, fiind în echipă în primele trei ediţii şi coleg cu Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga. În 2014 a plecat prima dată şi revenit în 2019, însă numai pentru un singur sezon.

Componenţa juriului Vocea României, pe sezoane:

- sezonul 1-3 (2011-2013): Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

- sezonul 4-6 (2014 - 2016): Tudor Chirilă (l-a înlocuit pe Brenciu), Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

- sezonul 7 (2017): Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley şi Adrian Despot (l-a înlocuit pe Marius Moga).

- sezonul 8 (2018): Tudor Chirilă, Irina Rimes (a înlocuit-o pe Loredana Groza), Smiley şi Andra (l-a înlocuit pe Adrian Despot)

- sezonul 9 (2019): Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley şi Horia Brenciu (a înlocuit-o pe Andra)

-  sezonul 10 (2022): Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose şi Denis Roabeş (un jurat este în plus, Horia Brenciu iese iar din schemă)


Citeşte şi: EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul


Citeşte şi: Vestea începutului de an! Vocea României revine la Pro TV, după doi ani de pauză. S-a anunţat castingul


Citeşte şi: Cine sunt Theo Rose şi Denis Roabeş, noii juraţi de la Vocea României

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @comentatorule,
  Crezi ca dacă pui lozinca cu " hate"ul, o sa poți distrage atenția de la aberanta decizie? Nu o cunosc, nu o urăsc/ iubesc, nu ma pronunț în privința omului și a prietenilor ei. Poate ca in paricular este Wonder woman, dar ca persoana publica asa o vad și asta transmite.
  Explica-mi ca nu canta manele pentru audiente ci pentru a este o culegatoare de folclor ( sic)autentic, nu este o scândură umblatoare (reminescenta de la bravo ai stil) ci este naturala și carismatica, este coafata ca la săptămâna modei nu ca la hora din sat, nu trece luna fără sa compună un hit etc.
  Da- ne te rog un argument solid pentru care ar merita un scaun (jumatate de fapt) la VR..... ca are voce ( comparativ cu smiley)? E plin YouTube de fete ( mai) frumoase și cu voci mai bune, educate și antrenate ( nu la Spiru haret/ actorie), care compun și produc, dar nu sunt puse sa fie jurat la VR.
  Ca a prezentat revelionul la Pro TV și a avut audiente bune, cum zicea (sper ca ironic) un alt comentator? Atunci Dan Negru sau Busu, cei mai buni prezentatori în domeniul lor, ar merita și ei un scaun, nu? Ca după 2-3 șprițuri sunt sigur ca ganguresc și ei niște manele!:)
  Din păcate theo, ca persoana promovata la TV, reuneste elemente care reprezinta chintesenta cocalarismului din showbizul autohton: manele, prezentatoare TV fara talent, un pic de voce, studii la privat (ă), rochii scurte, decolteu adânc și par pana la fund.
  În mod normal nu as fi comentat atât, dar cu decizia asta cred ca vor îngropa ( nu ii era prea bine oricum) singurul talent show muzical decent.
 • The Motans face parte din aceeași casa de discuri ca Carla’s Dreams și nu ar fi împotriva acestei schimbări Carla’s!
  Theo Rose a făcut revelionul 2022 la ProTv iar ProTv a fost lider detașat depășind cu muuuuult manelevelionul Antenei 1 iar acum își merita locul la Vocea României cu deplin plus ca e foarte iubita și apreciată de mai toți cantăreți și publicul din România iar asta o spune foarte simplu vizualizările de pe YouTube care sunt mereu in top
 • @Romania manelizata Chiar lipsea un mesaj de hate pe aici, nu erau deja destui hateri. Ai gasit si de cine sa te iei, o fata chiar reala, fata de toate simandicoasele si fandositele din "showbiz". Supara ca aduce audienta si ca are voce, putand canta aproape orice stil muzical, la fel de bine.
 • @jk Care "3 basarabeni"? Sunt 2! Irina si Denis de la The Motans.
 • 5 jurați pe 4 scaune!:) Oare cine o ține-n brate ( la propriu)pe tHeo Rose de i-au luat jumătate de scaun lui Smiley?
  Nu știu dacă este manelista ( cum spun unii), dar rar mi-a fost dat sa vad o "vedeta" mai necizelata ca ea. Are carisma unei scânduri abia ieșite din joagăr, un păr ca strabunica la hora din sat, zero prezenta scenica (de așteptat având în vedere ca a studiat la Spiru haret).
  Cocălareasă din creștet până-n vârful unghiilor, dar cu aere de high class! O Prodancă mai tânără!
 • Pro Tv are în vedere “rețeta” folosită în trecut de Tv Nova. Un an Idol, un an The Voice. Astfel, din câte știu, Raluka și Carla’s Dreams sunt în continuare sub contract cu Pro Tv.
 • Felicitări, PRO TV!
  Cu siguranță va fi ceva de excepție
  Păstrarea lui Tudor și a Irinei este geniala, asigură succesul!
 • Bine ca a plecat Brenciu. Nu vrem "batranei". Vrem persoane tinere.
 • DE CE iese Brenciu? Iar schimbă postul? ;)
  P.S.
  Asta da lovitură pentru Carla's Dreams!!!
  Să fie chemat The Motans în locul lui e aproape o jignire...

Trimite un comentariu

sus