Skip to main content

EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul

 
EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul

EXCLUSIV. Pentru prima dată în zece ani, nu vom avea Vocea României în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19.

Publicitate

Oficialii Pro TV au confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro şi au explicat şi motivul deciziei.

Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ţinând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul şi filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Siguranţa angajaţilor nostri şi a concurenţilor care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceştia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, din cauza pandemiei de Coronavirus, nu se ştiu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni:

Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, punctează reprezentanţii Pro TV.

Aşadar, show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley şi Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, câţiva dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă X-Factor.

Masked Singer, un show cu „măşti” pentru toamnă

Deşi talent show-ul Vocea României nu va fi în grila de toamnă, Pro TV a pregătit o altă producţie muzicală. Este vorba despre Masked Singer, emisiune ce se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Momentan nu se cunoaşte ziua în care producţia va fi programată, după cum au spus şi oficialii Pro TV:

„Nu putem da în acest moment detalii despre grila Pro TV şi despre zilele de difuzare ale emisiunilor”, arată acelaşi răspuns citat anterior.

Cel mai probabil, show-ul va fi vinerea, când era seara de Vocea României.

Prezentatorul show-ului Masked Singer va fi cântăreţul Jorge, iar în rol de juraţi vor fi Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu. Aceştia din urmă vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, fiind ajutaţi de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

X-Factor, revenire într-un an fără Vocea României

O altă mişcare interesantă ce se va întâmpla în această toamnă este revenirea show-ului X-Factor, la Antena 1, după un an de pauză. Antena 1 a anunţat mutarea surpriză la începutul lunii iunie, după ce X-Factor nu-şi mai găsise loc în grila postului în 2019.

Aşa cum au anunţat reprezentanţii Intact, audiţiile vor fi „doar în Bucureşti, nu şi în alte oraşe”, în contextul pandemiei de Covid-19.

De multe ori, X-Factor şi Vocea României erau pe acelaşi interval orar, iar audienţele Pro TV lăsau mult în urmă show-ul de pe Antena 1.


Citeşte şi: OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”


Citeşte şi: Emisiunea cu măşti de pe Pro TV are prezentator: Jorge


Citeşte şi: Istoria finalelor. Care a fost cea mai tare „voce”. O finală câştigată de Brenciu, prima în audienţe


Citeşte şi: REVENIRE. Mutare surpriză. Antena 1 resuscitează X-Factor: anunţă castingul pentru sezonul nouă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ddd ddd
    @Allex până la urmă doamna care prezenta știrile de la ora 5 nu mai este la Pro TV? că văd că acolo nu se mai schimbă tura plus nici pe Radu Tanase nu îl mai văd tot cam de trei săptămâni dacă nu mai bine
  • Gaga Gaga
    Antenistule Radu , si daca a luat pauza Vocea , tot Pro rupe audiente , peste Antenuta ta.
  • Popescu Popescu
    @Expertul, televiziunea cu vanzare publicitate targetata este aproape. Addressable Tv se va face direct la cablist. Am auzit ca Orange sau Vodafone si-au luat deja cei mai buni oameni de advertising din piata ca sa implementeze acest nou sistem de optimizare target de publicitate. Ei au Set-top-Box si stiu exact ce household au si cui expun spoturile. Fix asta cauta brand-urile. Nu mai este de ajuns targetul comercial 18-49 ( sau 54). Populatia este din ce in ce mai imbatranita. Se vor schimba polii de putere in Media. Statiile tv vor vinde programe iar cablistii -publicitate peste programele statiilor. Agentiile de media vor avea mai putini angajati pentruca toata masinaria publicitatii se va muta pe digitalizarea cablistilor. In agentii vor ramane creativii, cei care fac efectiv spoturile. Viziune exista, doar ca mai dureaza putin implementarea.In USA a inceput deja.
  • Radu Radu
    Mai bine ca a iesit ... sa bage "Cu masca" sau o emisiune gen Exatlon
  • Leskan Leskan
    Ba criticul lui peste, normal ca se premiaza doar locul 1. Si in plus, doar ca apari in emisiune tot e un casting mare. Ajungi cunoscut.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Foarte bine că au oprit show-ul acela nociv în care se promovează vedete de carton sub masca unui concurs de muzică și care premiază doar locul întâi, în pur stil capitalist-canibalist.
  • Gospodarull Gospodarull
    nicio pierdere , avem chefi la toamna , x factor , iumor , certuri la pro

    tot locul 2 postacule antenist , ha ha ha , doar chefii ce tin antenuta sus
    pro are vlad , las fierbinti (rupe tot) , ferma la fel , emisiunea cu mascatii , filme noi de top , si sa nu uit de meciuri de fotbal cu nationala romaniei , dezastru pe antenuta
  • Radu Laurentiu Cristian Radu Laurentiu Cristian
    E clar.... Pe tema pandemiei.... Închidem " Vocea României".... Sau mai bine spus... Mai bine mascați, decât demascați....Oricum,sunt multe de spus. Totul depinde cât de români rămânem, atâta timp cât emisiunile încep a avea titlu american, englez, etc.
  • Sabina Sabina
    Allex ,am intrebat de Pro 2 pentru ca acolo situatia e mult mai grava .Sunt numai redifuzari de cateva luni si am crezut ca odata cu venirea noului propietar vor avea loc schimbari majore. .Stii cumva daca va mai fi Lectii de viata si daca vor fi schmbari in day -time pe PRO TV am vazut ca au inceput filmarile si pentru Ce spun romanii cred ca va incepe pe 24 august alaturi de La Maruta si Vorbeste Lumea.
  • Allex Allex
    Nu mai întrebați de Pro 2.. acolo, în afară de unul sau două seriale noi nu se va întampla nimic.
  • Sabina Sabina
    Multumesc ,Marian .De Pro 2 si Pro Gold se stie ceva?
  • Marian Marian
    Sabina nu se stie se lucreaza in secret asa se aude , de aceea l-am rugat pe expertul sa-mi spuna . Mile ramai cu vulpita si antenuta ta draga si nu te mai scarpina atata , vom vedea la toamna ce va merge si ce nu pana atunci de luni bucurate de iubirea vieti tale VULPITA
  • mile mile
    nicio pierdere , avem chefi la toamna , x factor , iumor , certuri la pro
  • Sabina Sabina
    Marian ,despre ce e vorba in show-ul 100 de zile?
  • Marian Marian
    Pro tv, va conta si pe meciurile Romaniei din toamna , poate si FCSB pana ajunge in grupe daca nu-i mananca covidu

Trimite un comentariu

sus