Skip to main content

RAPORT DIGI. Câţi abonaţi are operatorul? Cifrele sunt în creştere, inclusiv profitul

 
RAPORT DIGI. Câţi abonaţi are operatorul? Cifrele sunt în creştere, inclusiv profitul

RAPORT FINANCIAR. Grupul Digi a făcut bilanţul pentru lunile aprilie, mai şi iunie. Compania anunţă veniturile obţinute în această perioadă, dar şi situaţia abonaţilor al căror număr este în creştere. 

Publicitate

Creştere la capitolul abonaţi

Digi este operatorul cu cel mai mare număr de abonaţi din ţară. Are o creştere constantă, cea mai importantă fiind raportată după preluarea companiei Akta. 

Pe scurt, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Digi a numărat:

 - La capitolul cablu şi DTH, Digi raportează aproximativ 4,9 milioane de abonaţi, comparativ cu 4,3 milioane cât erau la 30 iunie anul trecut.

- S-a resimţit o creştere a abonaţilor şi pe zona de internet şi date fixe, ajungând aproximativ 3,5 milioane, de la aproximativ 2,9 milioane de abonaţi.

- La 30 iunie 2021, serviciile de telefonie mobilă şi internet mobil numărau 3,9 milioane de abonaţi, de la 3,5 milioane de abonaţi. 

Venituri şi profit. România aduce cei mai mulţi bani

Grupul Digi anunţă şi venituri mai mari pentru al doilea trimestru din 2021. Pentru lunile aprilie, mai şi iunie, Digi anunţă venituri totale, la nivel de grup, de 354,6 milioane de euro, faţă de 309,9 milioane pentru aceeaşi perioadă din 2020. Acest lucru înseamnă o creştere de 14,4%.

România a adus cea mai mare „felie”: 215 milioane de euro, faţă de 187 de milioane anul trecut, în cele trei luni. 

Ungaria a adus 48 de milioane, iar Spania vine cu 84 de milioane de euro. 

Când vorbim de profit, compania anunţă o EBITDA ajustată (profitul net + cheltuiala cu dobânda + cheltuiala cu impozitele + cheltuiala cu amortizarea + deprecierea) de până la 128,7 milioane de euro. 

Conform raportului, profitul net a fost de 34,3 milioane de euro în perioada de trei luni încheiată la 30 iunie 2021, în comparaţie profitul net de 15,0 milioane de euro pentru perioada de trei luni încheiată la 30 iunie 2020.


Citeşte şi: RAPORT DIGI. Creşteri în primele trei luni ale anului


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ar trebui introduse canale 4k sunt putine doua la ce operaor mare este in RO.
 • @Ionut
  Se vor mari acolo unde se vrea. Acolo unde sunt sefi burtosi vor face pe sub mana doar pentru ei si oamenii lor(tehnic). Investiti in oameni,Digi!
 • Adi, Digi trebuie sa investeasca mai mult in oameni. Salarile se vor mari, probabil, la unele departamente.
 • cablu şi DTH aproximativ 4,9 milioane de abonaţi dar câți dintre ei sunt pe Digital
 • Digi trebuie să investească mai mult în Canale TV HD pe cablu
 • Ar trebui să își îmbunătățească infrastructura în unele locuri din țară pentru că e dezastru !
 • Mi se pare cam dubios faptul ca pe internet au mai putini abonati decat pe mobil, avand in vedere cati concurenti sunt pe piata de mobil.
 • Ar fi interesant o rubrică unde sa prezentați numărul de abonați de la DIGI, Telekon, Vodafone si Oringe! De la telefonie mobila, internet si tv
 • E clar, urmează măriri de salarii la Digi. Stiu, nu e bună nici de glumă.

Trimite un comentariu

sus