Skip to main content

Nume nou în echipa de management V+O Communication. Are exeperienţă pe marketing, la Nestle

 
Nume nou în echipa de management V+O Communication. Are exeperienţă pe marketing, la Nestle

Nume nou în echipa de management a agenţiei V+O Communication. Gabriela Terchilă, fost Marketing Services Manager în cadrul Nestle Romania, s-a alăturat echipei de management şi va ocupa poziţia de Client Service Director.

Publicitate

Concret, va coordona echipele de Client Service şi Digital din cadrul grupului.

Are o experienţă de 19 ani în comunicare, media, producţie şi publicitate, atât la client cât şi în agenţie. A petrecut ultimii nouă ani (2011-2020) la Nestle Romania. 

A fost Managing Director al agenţiei Proximity Bucharest (2006-2011), anterior având în diferite funcţii în cadrul aceleiaşi agenţii.

„Am găsit la V+O Communication o echipă agilă şi dinamică, şi mai ales un mediu de lucru frumos, aşa cum aveam în agenţia pe care am condus-o. Avem proiecte frumoase şi idei inovative, valoroase şi de impact, şi cred că avem multe de spus în piaţă”, spune Gabriela Terchilă.

Loredana Vişa, director General V+O Communication, a adăugat:

„Îi urăm bun venit Gabrielei şi suntem convinşi că experienţa ei ne va ajuta să continuăm şirul succeselor din 2020, contribuind semnificativ la impactul pe care agenţia noastră îl aduce în business-ul clienţilor noştri, în acest context marcat de schimbări bruşte în întreaga societate şi economie.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus