Skip to main content

O poveste emoţionantă! O exclusivitate GSP, preluată de mari titluri internaţionale: autograful cerut de arbitrul Şovre

 
GSP si deschiderea cu arbitrul Sovre
GSP si deschiderea cu arbitrul Sovre

Gazeta Sporturilor a ajuns să fie citată în titluri internaţionale pentru ESPN, Daily Mail, Sky Sport şi Foxn News. Asta după ce GSP a publicat un material exclusiv despre arbitrul Octavian Şovre şi autograful pe care i l-a luat lui Haaland, după meciul Manchester City - Borussia Dortmund.

Publicitate

Detalii, în continuare:

"Autograful care alină suflete"

Asistentul român Octavian Şovre bulversa lumea fotbalului săptămâna trecută când, după finalul partidei Manchester City - Borussia Dortmund l-a aşteptat pe fotbalistul Haaland pentru ai semna pe cartonaşe. De ce ar face un astfel de gest un arbitru? Un gest penalizat pentru că ar fi "încălcat regulile nescrise de conduită"?

GSP a aflat motivul şi a publicat joi, chiar în deschidere, materialul Autograful care alină suflete! Asistentul Octavian Şovre a luat autograful pentru Asociaţia S.O.S. Autism Bihor, pe care arbitrul o sprijină de câţiva ani: strânge autografe pentru a fi scase la licitaţie ca să aducă bani.

Dezvăluirea cu motivul emoţionant al arbitrului a făcut turul presei internaţionale: L'Equipe, Reuters, ESPN, Daily Mail, Sky Sport, Fox News, dar şi alte publicaţii din Italia, Anglia, Portugalia, Turcia, Norvegia, Spania şi Germania au preluat informaţia, scrie GSP.

Chiar jurnalistul Rob Harris, cel care a postat clipul cu arbitrul român alergând după Haaland pentru autograf şi a contestat gestul românului şi-a revizuit cele spuse.

Mai mult, sportivi şi jurnalişti din România au trimis GSP, în semn de solidaritate cu arbitrul, suveniruri semnate pentru a fi donate asociaţiei şi scoase la licitaţie. Printre aceştia Gică Hagi, Mihai Stoica şi Vali Moraru. Mulţi alţii au anunţat că vor contribui - Ianis Zicu, Claudiu Keşeru, Adrian Mutu şi alţii.

Şi Victor Ciutacu a demarat o campanie de donaţii, în urma poveştii lui Şovre. El a publicat un cont de donaţii, iar cel care donează cel mai mult va primi un tricou cu semnătura lui Mihai Neşu.

GALERIE FOTO. GSP şi articolele despre Şovre

Articolele GSP:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    @Ghita din Belgrad D-aia s-au donat zeci de mii de lei in cateva zile :)
  • Ghita din Belgrad Ghita din Belgrad
    @Mihai,
    Nu este vorba despre hatereala, oamenii nu mai au incredere in individul care a acceptat o casa, de la Vanghelie, destinata asistatilor social ( oameni nevoiasi). Ca atare, chiar si atunci cand poate vrea sa faca ceva bun, lumea nu il va crede.
  • Adi Adi
    Dacă ați fi făcut și voi, Paginademedia, un articol cu adevărat documentat, ati fi aflat ca gsp a ifacut toate demersurile si a nformat toate aceste publicații straine despre povestea arbitrului. Tocmai pentru a se afla adevăratul motiv al autograful. Deci nu au preluat ziarele străine hodoronc-tronc gsp. Gsp a anunțat peste tot informatia.
  • Mihai Mihai
    Ciutacu a publicat contul direct al celor de la Asociaţia S.O.S. Autism Bihor. Terminati-va cu hate-ul penibil si manipularea grosonala. Macar aici!
  • didi didi
    foarte frumoasa povestea. eu insa as avea grija cu contul ala bancar al lui victor ciutacu, nu am incredere ca jolica25 va dona banii primiti in acel cont...

Trimite un comentariu

sus