Skip to main content

Încă un matinal în FM! Oana Tache va modera zilnic programul de vară Tic Talk Summer Party, la Virgin Radio

 
Oana Tache realizează matinalul intitulat Tic Talk de la Virgin Radio / foto: arhiva personală
Oana Tache realizează matinalul intitulat Tic Talk de la Virgin Radio / foto: arhiva personală

Oana Tache va modera un matinal de vară la postul Virgin Radio. Este acelaşi program realizat de ea, intitulat Tic Talk, care va avea mai multe zile de difuzare. Până acum s-a auzit pe post doar în weekend, iar de azi a început să fie în program zi de zi, cu denumirea Tic Talk Summer Party.

Publicitate

Realizatoarea de la Virgin Radio va fi la cârma matinalului de vară doar în luna august. Tik Talk Summer Party se aude în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 08.00 la 12.00, din 7 august până la 1 septembrie.

Oana Tache:

„Toată lumea bună şi nebună se adună la Tic Talk la Virgin Radio Romania. Sunt recunoscătoare pentru ascultătorii din weekend, pentru fiecare mesaj primit, pentru tot ce am învăţat şi trăit în echipa Virgin. Iar surprizele de abia acum încolo încep."

Oana Tache s-a alăturat postului Virgin Radio în 2021 şi se ocupă de matinalul de weekend Tic Talk.

Tic Talk - în playlist-ul dedicat pe YouTube Virgin Radio

Despre Oana Tache:

- Oana Tache are o experienţă lungă în televiziune: de la emisiunea Abracadabra (1992- 2001), la Şcoala Vedetelor (2004 - 2007), la roluri în producţii precum Un Film Simplu, Doctori de Mame şi Pariu cu viaţa.

- A fost co-prezentatoare la Vocea României şi Românii au talent şi a mai lucrat în departamentele de Marketing şi Digital la Pro TV, devenind şi primul Digital Host din România şi principalul producător de digital content pentru Pro TV, până în 2018.

- Ea a mai fost şi cel mai longegiv VJ din istoria postului MTV România. A realizat peste 50 de producţii TV pentru post şi a fost invitată de opt ori, în calitate de reporter, la premii MTV European Music Awards. Tot aici a devenit cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud–Est a MTV International şi este şi în prezent Digital Content Manager pentru Viacom International.

- Din 2019, Tache colaborează cu Biroul Parlamentului European în România şi a lucrat la campanii ca „De Data Asta Votez”, „Europeni Împotriva Covid 19”, „Împreună pentru Europa”. A moderat evenimente şi producţii offline şi online printre care şi podcast-ul „Întreabă un Europarlamentar”.

Citeşte şi: Oana Tache revine la radio. Va face un matinal. La ce post?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus