Skip to main content

Oana Tache revine la radio. Va face un matinal. La ce post?

 
Oana Tache revine la radio. Va face un matinal. La ce post?

Oana Tache se întoarce în FM. Va realiza un matinal la un post de radio.

Publicitate

Concret, Tache se va alătura echipei Virgin Radio din septembrie. Ea se va ocupa de matinalul din weekend al postului.

„E o mare bucurie să mă întorc la radio, cu atât mai mult cu cât voi face parte dintr-o echipă super fresh ca cea de la Virgin Radio! Sunt foarte fericită că voi lucra cu un profesionist ca Bogdan Strătulă pe parte de programe şi că îi voi avea alături pe Cristi Stanciu, Andreea Remeţan, Andrei Niculae – oameni cu care m-am mai intersectat de atâtea ori în media pe diverse proiecte.

Am avut parte de o primire mişto ca ei şi sunt convinsă că ne potrivim ca vibe, energie şi profesionalism”, declară Oana Tache.

Oana Tache are o experienţă bogată în media. Ea a lucrat televiziune, radio, presă scrisă, digital, marketing şi producţie de digital video content.

Oana Tache a lucrat şi la Pro TV în trecut

Oana Tache are o experienţă lungă în televiziune: de la emisiunea Abracadabra (1992- 2001), la Şcoala Vedetelor (2004 - 2007), la roluri în producţii precum Un Film Simplu, Doctori de Mame şi Pariu cu Viaţa.

Tache a mai fost co-prezentator la „Vocea României” şi „Românii au talent” şi a mai lucrat în departamentele de Marketing şi Digital la Pro TV, devenind şi primul Digital Host din România şi principalul producător de digital content pentru Pro TV, până în 2018.

Ea a mai fost şi cel mai longegiv VJ din istoria postului MTV România. A realizat peste 50 de producţii TV pentru post şi a fost invitată de 8 ori, în calitate de reporter, la premii MTV European Music Awards. Tot aici a devenit cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud–Est a MTV International şi este şi în prezent Digital Content Manager pentru Viacom International.

Oana Tache a înfiinţat casa de producţie de content digital MediaLike Production şi a colaborat cu brand-uri mari, dar şi la evenimente internaţionale ca Tomorrowland, LollaPalooza, Sonar, UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Outlook, Festival Kitzbuhel Super G, Ski Amade Opening, Websummit şi este şi câştigătoare a două premii Webstock, în 2018 şi 2019.

Din 2019, Tache colaborează cu Biroul Parlamentului European în România şi a lucrat la campanii ca „De Data Asta Votez”, „Europeni Împotriva Covid 19”, „Împreună pentru Europa”. A moderat evenimente şi producţii offline şi online printre care şi podcast-ul „Întreabă un Europarlamentar”.

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO. "De data asta votez!" Ce influencer român a fost invitat la Parlamentul European şi de ce

CITEŞTE ŞI: Oana Tache, reporterul din culisele show-ului Vocea României

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Merlin Merlin
  O tipa misto care are ce transmite mai ales publicului tanar, care nu prea mai are repere si modele in societatea romaneasca. Bravo Oana!
 • Paul Paul
  Mare pierdere pt protv. Mare castig acum pt virgin. Profi si faina ca om.
 • A A
  Tache e o tipa smart, haioasa si fara fitzele de prost-gust pe care le au altii, deci chiar ma bucura vestea asta. Bravo, girl!
 • UnudelaTV UnudelaTV
  O profesionista cu o super Voce. Bravo, Virgin!
 • Alex Alex
  Și Silviu Andrei care a fost la ZU se va auzi la Virgin Radio
 • Victor Dulu Victor Dulu
  Felicitari pentru alegere, Virgin Radio.
  Oana o sa aduca un plus mare!
 • Valentin Valentin
  Felicitări pentru alegere !! Nu am mai ascultat-o de mult timp !

Trimite un comentariu

sus