Skip to main content

Primul interviu video cu noii matinali Digi FM Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu. Cum au ajuns să facă echipă? „Am înregistrat opt emisiuni de probă. La a treia era înspre bine, la a patra am fost convins”

 
Primul interviu video  cu noii matinali Digi FM Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu. Cum au ajuns să facă echipă? „Am înregistrat opt emisiuni de probă. La a treia era înspre bine, la a patra am fost convins”

VIDEO. Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, noii matinali Digi FM au venit la interviurile Paginademedia. Cum au ajuns să facă echipă cei doi ca gazde ale matinalului de la postul de radio Digi FM? Cât timp s-au pregătit înainte?

Publicitate

„Am înregistrat opt emisiuni de probă”, a povestit Vlad Craioveanu. „La a treia era deja înspre bine, la a patra am fost convins”, spune el.

Noul matinal, au spus cei doi, a intrat în pregătire în urmă cu o lună.

„Nu-mi amintesc decât frânturi din prima zi de emisie şi furnicături în palmă. Am somatizat foarte tare”, a povestit Oana Zamfir despre prima zi la radio.

„E fain când ai pe cineva lângă tine ce ştie nu doar ştirea de azi şi îţi poate face o istorie. Îţi linkuieşti din link în link şi ajunge în anul 2019 de la o ştire de azi. Îţi face istoria”, a spus Vlad Craioveanu despre colega lui Oana Zamfir.

Amintim că de luni, 8 ianuarie, matinalul Digi FM este prezentat de cuplul Oana Zamfir (care a plecat de la Digi 24) şi Vlad Craioveanu (care prezenta la Digi FM tronsonul 14.00.17.00).

Până acum, matinalul de la Digi FM era prezentat de Bogdan Ciuclaru şi de Bogdan Miu. Cei doi rămân pe post, se aud în intervalul orar 5.00-7.00.

Oana Zamfir, despre prima zi la radio:

„În prima zi am avut nişte emoţii atât de mari, cred că nici în prima zi de şcoală nu le-am avut. Da, vorbesc despre prima, prima, aia din clasa întâi. Adică nu, nu am trăit în viaţa mea nişte emoţii mai mari. Nici măcar în prima zi de emisie la TV.

Deci am avut nişte emoţii...Nu-mi amintesc decât frânturi din prima zi de emisie şi furnicături în palmă. Am somatizat foarte tare.

Foarte multe emoţii, dar au fost din alea bune. Adică am reuşit cumva, printre ele, să mă şi relaxez şi să mă bucur de începutul nou (...).

Temerea mea cea mai mare a fost să nu avem amândoi sau eu emoţii atât de mari încât să nu arătăm că noi avem o relaţie bună şi că ne placem unul pe celălalt.

Noi am încercat emisia înainte de marele început de pe 8 ianuarie, am făcut nişte încercări şi am reuşit să facem să creăm o legătură între noi. Şi mi-a fost frică din cauza emoţiilor să o blocăm asta, să blocăm ceea ce noi construiserăm deja.”

De unde a venit ideea de a prezenta cei doi matinalul Digi FM?

Vlad Craioveanu:

„Cineva ne-a văzut, ne-a auzit. Pe ea a văzut-o şi a auzit-o şi s-a gândit că ăştia s-ar putea să facă echipă bună şi ne-au rodat. Au văzut că începem să funcţionăm mai bine. La început au fost nişte mici sincope în speech-urile noastre.

Eu aveam destul de multă rezervă cu partenerii în trecut. Am mai avut istoric şi am zis de data asta trebuie să fiu foarte atent la alegere. Am încercat şi cu o femeie şi mi-ai demonstrat (se referă la Oana) că eşti ce trebuie. O tipă foarte bine pusă la punct cu informaţia.

E fain când ai pe cineva lângă tine ce ştie nu doar ştirea de azi şi îţi poate face o istorie. Îţi linkuieşti din link în link şi ajunge în anul 2019 de la o ştire de azi. Îţi face istoria. Cum s-a ajuns la ce se întâmplă azi? Vine cu o istorie în spate. E foarte bine pentru public”, a spus realizatorul.

Ce spune cuplul de realizatori despre situaţia în care nu ar face audienţe?

Vlad Craioveanu:

„Eu dacă o să văd că nu merge mă retrag. Nu sunt genul care să insist în ceva ce nu funcţionează. Nu aş accepta să stau cum, de milă sau hai să-l ţinem pe Craioveanu? Nu face performanţă, dar hai să-l lăsăm pe troson că el e simpatic.

Nu. Mi-aş trage singur preşul de sub picioare şi aş spune vă pup băieţi, rămânem prieteni, dar n-a funcţionat, aia e.”

Oana Zamfir:

„Eu am o frică de eşec teribilă. Nu mi-e frică să recunosc asta, că e o chestiune legată de generaţia din care vin şi de felul în care am fost noi, cei de vârsta mea şi cei de dinaintea mea educaţi. Ştii frica aia de eşec, să nu dai în bară, să ai 10 pe linie, să fii premiantă cu coroniţă, să fii olimpică.

Şi sunt cel mai aspru critic al meu, recunosc. Adică un eşec sau să zicem, să nu reuşesc împreună cu Vlad să ridicăm audienţele... Da, n-ar fi măgulitor pentru mine. Dar nu mă gândesc acum la asta. Eu mă gândesc numai că o să fie foarte bine, pentru că eu simt potenţialul dintre noi.”

Despre format:

Oana Zamfir:

„Odată cu matinalul nostru, Digi FM a devenit newsic radio, adică combinaţia între news şi music. Noi avem jurnale de ştiri din jumătate în jumătate de oră şi probabil foarte mulţi oameni au înţeles că Digi FM este un fel de prelungire a Digi24. Adică este un post de radio în care vor auzi foarte multe ştiri.

Mi s-a părut o idee fantastică a agenţiei cu care am lucrat să scoată în evidenţă şi caracterul nostru sau, mă rog, latura asta a noastră relaxată, muzică, bună dispoziţie. Pentru că Digi FM este despre asta. Nu este doar despre ştiri.”

Transcriere realizată cu soluţia Vatis.Tech

VIDEO. Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, totul despre noul matinal Digi FM

Citeşte şi: Schimbare majoră la matinalul Digi FM: Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, noii prezentatori. Rebranding al postului şi o campanie gen Te cunosc de undeva cu Mîndruţă... Elvis

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus