Skip to main content

Oana Zăvoranu, om de comunicare în primăria lui Piedone

 
Oana Zăvoranu, om de comunicare în primăria lui Piedone

Primăria lui Piedone are un nou om pe zona de comunicare. Oana Zăvoranu se va ocupa de relaţia cu mass-media „în poziţia de consilier personal neremunerat”, scrie Hotnews care-l citează chiar pe edilul de la Sectorul 5. 

Publicitate

„Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a mai afirmat Piedone pentru Hotnews.

Zăvoranu a jucat producţia romanească „Numai Iubirea", iar recent în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1. A fost membră PRM, partidul lui Corneliu Vadim Tudor. 

Despre noul rol al Oanei Zăvoranu a scris şi fostul jurnalist Cristi Dimitriu:

„Oana Zăvoranu - Director de Comunicare la Primăria Sector 5”, a scris fostul şef Mediafax şi News.ro pe Facebook.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Voi vă dați seama cum își bate joc acest asa-zis piedone de oamenii din sector? Bianca Drăgușanu nu e disponibilă? Sigur, nu între 24-06.
  • @Mile
    Ai citit cumva articolul, înainte să comentezi?
    Citez "în poziția de consilier personal neremunerat”.
    Deci, nu primește bani.
  • Oana Zavoranu nu se mai razboieste cu influenceritele pe care i-a cășunat ca fac reclama unor nimicuri pentu ca sunt muritoare de foame? Si-a făcut vlog doar ca sa se ia de bietele fete ca fac reclama restaurantelor pentru o ciorba gratis, etc. Pai, nu toata lumea este mostenitoare a 2 tați, cum e ea. Ce probleme are saraca fata bogată. Il va face pe Piedone sa se certe cu toata lumea.
  • Rau a ajuns Oana Zavoranu daca singura sursa de venit a ei e primaria lui Piedone.. Iti dai seama ce decadere ...

Trimite un comentariu

sus