Skip to main content

BRAVO, AI STIL! Şi mai devreme. Emisiunea de la Kanal D schimbă ora, sâmbăta. Ediţie specială pe 1 ianuarie 2022

 
BRAVO, AI STIL! Şi mai devreme. Emisiunea de la Kanal D schimbă ora, sâmbăta. Ediţie specială pe 1 ianuarie 2022

Noul an vine şi cu o schimbare pentru emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Show-ul va fi programat mai devreme în zilele de sâmbătă. 

Publicitate

Nu va mai fi la ora 22:00, ci la ora 20:00. 

Prima ediţie cu oră schimbată va fi difuzată chiar pe 1 ianuarie 2022, când este anunţat program special ocazia trecerii în noul an. 

Dacă „galele” Bravo, ai stil!, difuzate sâmbăta, vor avea oră schimbată, ediţiile din cursul săptămânii (miercuri, joi şi vineri) rămân imediat după serialul turcesc. 

Concurentele rămase în competiţie - Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas, Viviana Sposub, Mellina, Amna şi Bella Santiago - au de pregătit pentru prima zi din an ţinute pe tema „Cabaret”.

De asemenea, vor colinda, chiar în prima zi a anului, cu „Pluguşorul” reinterpretat. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  bine ar fi dupa miezul noptii ca altfel divele sperie copiii
 • Ieremia Ieremia
  Salut! Am semnat aceasta petiție și te invit și pe tine să o faci. Cauza e importantă iar dacă suntem mulți, atunci putem aduce o schimbare pe bune! � � � http://campaniamea.declic.ro/petitions/demiterea-actualului-ministru-al-educatiei-s-cimpeanu?bucket=&source=whatsapp-share-button&utm_campaign=&utm_source=whatsapp&share=0ffed51d-48a9-427c-b5ee-bd4f7fbb55aa
 • Doina Doina
  Atenție la selecția fetelor.De aceasta dată este mare ***.Atentie la limbaj. Au plecat cele două ***gioaice.Sa vedem ce o sa fie. Juratii mai intransigenți i as vrea.Ilinca ,nu mai insista nici tu in ***ua lor.Tu și Victor care este f OK ,găsiți un altfel de interacționare cu concurentele.
 • Alex Alex
  @Paula, știi bine ce-a zis Andrei Garici de la iUmor: ,,Kanal D a demonstrat că poate face o emisiune cu boarfe și zdrențe fara să aibă probleme cu CNA-ul''.
 • Paula Paula
  Oribil! Bravo, ai stil ar trebui sa fac modificari daca vrea viitor pe TV. N-ai cum sa faci bullying si sa stai inca in picioare. Nu stiu cum nu s-a sesizat CNA-ul in privinta asta. Chiar ma mir, ca in rest apare in supa ca patrunjelul. In toate sezoanele, unul sau altul dintre jurati a avut pica exagerata (sa nu zic altceva) pe fete. Limbajul si exprimarea in anumite episoade a intrecut orice decenta. Bine macar ca emisiunea asta a aratat adevarata fata a jurateilor, ca jurati n-au fost si n-o sa fie vreodata. Daca la Bote nimeni n-a avut vreo asteptare, ca na' asa e omul, la Marius, aka Maurice M., e alta mancare de peste. Macar acum e clar. Multa vorba pentru nimic.
 • CH+ CH+
  Măcar când revine emisiunea O nouă şansă acesta va fi difuzat mai târziu la ora 22:00.
 • CH+ CH+
  Măcar când revine emisiunea O nouă şansă acesta va fi difuzat mai târziu la ora 22:00.
 • D D
  Sincer, cel mai dezamăgitor sezon cu cele mai mici audiențe, din ce am văzut eu. Poate mă înșel, dar este primul sezon care nu mi-a plăcut absolut deloc. Iar sambata e de la ora 20 pentru ca nu au altceva mai bun sa difuzeze

Trimite un comentariu

sus