Skip to main content

Televiziunile Orange Sport se închid

 
Televiziunile Orange Sport se închid

UPDATE. Ce spune Orange despre închiderea canalelor, în articol. 

Publicitate

Au fost Dolce Sport, apoi Telekom Sport, apoi Orange Sport, iar acum se închid. Televiziunile Orange Sport, deţinute de compania Orange, se vor închide din această vară, potrivit unui anunţ intern obţinut de Paginademedia.ro. 

Posturile erau operate de echipe aparţinând Clever Media, aceeaşi companie care deţine şi televiziunile Prima Sport. 

„În contextul strategiei de simplificare a serviciilor pe care Orange le oferă, a fost luată decizia ca posturile Orange Sport să fie închise înainte de începerea noului sezon competiţional 2024 - 2025”, arată un mesaj intern obţinut de Paginademedia.ro. 

„Vă asigurăm că vom face tot posibilul să fim alături de voi pentru a trece peste această perioadă cât mai uşor”, mai arată acelaşi mesaj, ce menţionează totodată că schimbările vor veni la pachet şi cu disponibilizări. „Deşi ne-am dori ca această decizie să nu aibă un impact asupra echipei, suntem în imposibilitatea de a continua colaborarea cu toţi colegii care sunt implicaţi în producţia canalelor Orange Sport”. 

Mesajul continuă: „Ţinând cont de profesionalismul de care aţi dat dovadă, ne vom implica, acolo unde va fi nevoie, pentru ca toţi colegii vizaţi de această decizie să primească oferte din piaţă.”

Compania Orange a comentat, la solicitarea Paginademedia.ro, situaţia canalelor Orange Sport: 

„Astăzi, Orange oferă acces la cel mai bun conţinut sportiv prin intermediul canalelor Prima Sport şi Orange Sport.

Începând cu noul sezon competiţional 2024-2025, clienţii Orange vor continua să aibă acces la cele mai îndrăgite competiţii precum: SuperLiga, UEFA Champions League, Premier League UK, La Liga Spania, Bundesliga, Liga 2 & Cupa României, dar şi Cupele Europene la handbal, Campionatele Mondiale si Europene de handbal, atât masculin cât şi feminin, prin intermediul celor 5 canale TV Prima Sport pe care le oferim.”

Televiziunile de sport au ajuns la Orange, odată cu preluarea companiei de comunicaţii a Telekom România Communciations, în primăvara lui 2022. În aceeaşi perioadă, s-a decis ca numele televiziunilor, Telekom Sport (patru la număr), să devină Orange Sport

Amintim că posturile de sport ale Telekom, lansate în urmă cu aproape 14 ani, au apărut sub denumirea Dolce Sport, pe când erau deţinute de Romtelecom. După preluarea de către Telekom, acestea şi-au schimbat numele în Telekom Sport, în anul 2017. 

Pe acest subiect au scris iniţial Fanatik.ro şi Sportpesurse.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus