Skip to main content

Televiziunile Telekom Sport îşi schimbă numele în Orange Sport

 
Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Orange încheie, pe 28 martie, procesul de tranziţie de la Telekom România Communications, la Orange Romania Communications, după cum a anunţat compania. 

Publicitate

Odată cu această transformare, se schimbă şi denumirile televiziunilor Telekom Sport, care au făcut parte din tranzacţia Orange - Telekom

Astfel, televiziunile Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 şi Telekom Sport 4 vor deveni Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 şi Orange Sport 4

Schimbarea denumirii a fost aprobată şi în şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional al Audiovizualului

Tot în şedinţa de astăzi a CNA, Orange a decis să renunţe la licenţa pentru canalul Telekom Info. 

În plus, platforma video telekomtv.ro îşi schimbă şi ea denumirea în tvconnect.orange.ro

Canalele Orange Sport (fostele Telekom) au drepturi de difuzare pentru competiţii de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, La Liga şi Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin şi masculin), rugby (6 Nations) şi Formula 1

Reamintim că Orange a preluat serviciile de televiziune, internet şi telefonie fixă de la Telekom, într-o tranzacţie care a debutat în octombrie 2021 şi a cărei valoare s-a ridicat la 295,6 milioane de euro. Orange deţine acum 54% din fostul Telekom Romania Communications (redenumit Orange Romania Communications), iar restul de 46% sunt deţinute de statul român. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sergiu sergiu
    nu ma intereseaza prea mult cum va numiti, ideea este ca pana acum v-am preferat in locul jijeilor de digi...pt comentatorii meciurilor, pt emisiunile de dupa de analiza .....dar vad ca incepeti sa va prostiti tot mai mult.. colaborati mai noun cu fostul puscarias *** stoica,ceea ce e inadmisibil pt un post de televiziune ,....adica sa luam noi lectii de moralitate si valoare personala de la un fost puscaris, condamnat definitiv de justitia din romania. observ ca l-ati cooptat in echipa pe marele costi mocanu, pe semne ca nu mai mergea treaba la tovarasu' sarbu.... usor usor ma pierdeti, ma fortati sa schimb pe jiji tv...nu am de ales....reveniti-va ca o sa pierdeti tot mai multi privitori....
  • Bllytz Bllytz
    Sa le spună cineva comentatorilor de la posturile orange 1,2,3,4, ca Araujo (Barcelona)și-a prelungit contractul pana in 2026 și asta s-a întâmplat acum o saptamana,iar ei(toți comentatorii)insista pe subiectul cu prelungirea contractului!
  • Florin Florin
    Domnilor Orange eu la te-am aveam Telekom Sport HD voi când aveți de gând sa transmiteți Orange Sport HD ca eu plătesc HD așa că e timpul sa va grăbiți dacă nu renunț .
  • DODO DODO
    aceiasi marie cu alta palarie
  • Toni Toni
    Pe cand canalele dicovery si eurosport ? Sper sa mentina orange drepturile pt. nba.
  • Robert Robert
    Speram sa vedem la Orange Sport: Brazilia - Serie A, Argentina - Prima Liga, Italia - Serie B, Anglia - Championship!
  • Florin Popa Florin Popa
    Eu am abonament la Orange și nu am Telekom in grila. Acum ca se mai numesc și Orange și tu sa nu le poți vedea e un adevărat paradox.
  • Mile Mile
    Același sport de doi lei
  • Leo Leo
    Orange Sport cu tot cu conducerea aia minunata va fi un Eșec Tv. Mai vb noi...

    Cat priveste partea cu "carpeala" asta nu prea am inteles-o,..dat fiind situatia financiara si tehnica a grupului Digi. De (viitorul) Prima Sport, da, poti zice ca e mai rau decat o carpeala...o tentativa media, dar de Rcs-Rds...inseamna ca cineva a fost plecat de pe planeta pana acum. De acord ca Digi putea baga mai multe in platouri, decoruri, si ar fi trebuit sa nu mai promoveze pe insipidul de Ilie Dumitrescu (a tot stiutorul) dar nu poti zice "carpeala"!

    Zic sa renuntam la frustrarile personale si inutile (a nu se intelege ca iau apararea Diji pistii tăt) si sa vb realistic.
  • A1 A1
    Adi, ai prea multe așteptări de la cei de la Orange. Pentru că au destul de putini abonați pe segmentul TV nu ii văd nici capabili și nici interesați să cumpere competiții mari și de interes pe care le are concurenta. Care cu carpleala sau nu sunt cu mult înaintea celor de la Orange!
  • Vasil Vasil
    Poate nu mai lucreaza cu Tomsa. Telekom a fost pacalita ca il avea pe Vlad E si nu vedeau ca Tomsa nu face toate emisiunile trecute in contract. Daca Orange renunta la ei ***. Tomsa, acest nou mare tzeapa mogul.
  • Galapagos Galapagos
    Se reînființează și Boom TV cică :)))
  • Misu Misu
    Ar fi super, indiferent daca este pe 28 sau 1 aprilie
  • Stefan Stefan
    A fost si in Franta un Orange Sport, 4 ani a tinut.
  • Nicu Nicu
    Misu, poate nu chiar in 28, dar pana la 1 aprilie cica s-ar unifica.

Trimite un comentariu

sus