Skip to main content

Cine este Paul Diaconescu, de la Sunt Celebru? Actor de teatru, seriale şi în reclame, dar şi protagonist într-un scandal

 
Cine este Paul Diaconescu, de la Sunt Celebru? Actor de teatru, seriale şi în reclame, dar şi protagonist într-un scandal

Actorul Paul Diaconescu se numără printre cei 12 concurenţi ai show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV. Pe lângă teatru, Paul Diaconescu a avut numeroase colaborări cu Pro TV şi Antena 1, în emisiuni şi seriale.

Publicitate

La Pro TV a apărut în serialul de comedie Triplusec şi în serialul Lecţii de viaţă. A fost, în urmă cu doi ani, şi concurent în emisiunea Ferma, tot la Pro TV. A apărut şi în emisiunea iUmor, de pe Antena 1.

Paul Diaconescu este, de câteva săptămâni, în mijlocul unui scandal ce implică o minoră. Actorul ar fi fost prins de „Justiţiarul din Berceni” în timp ce se întâlnea, în miez de noapte, cu o minoră în vârstă de 15 ani. Explicaţia sa a fost că intenţia lui era de a se împrieteni cu ea.

„Eu nu am invitat-o acasă, nu i-am propus nimic indecent. Am vorbit cu ea a doua oară live, am văzut-o la o petrecere. I-am văzut prietenul de atunci. Am întrebat-o dacă mai este cu el, mi-a zis că s-au despărţit. Am zis că cine ştie ce se întâmplă, ea vrea să vorbească cu cineva. Mă consideram suficient de matur ca să pot să vorbesc”, a explicat actorul.

Cazul a scandalizat opinia publică. Conturile de socializare ale emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici au fost asaltate de comentarii critice, ceea ce a dus şi la o reacţie din partea Pro TV, care rareori răspunde oamenilor în comentarii. Textul este acelaşi peste tot:

„Ca principiu, condamnăm ferm astfel de comportamente. Încurajăm părinţii să discute cu copiii lor şi pe cei mici să folosească precaut reţelele de socializare. În cazul în care se simt în pericol să ceară ajutorul fie părinţilor, fie autorităţilor. Nu putem comenta ce s-a întâmplat cu Paul, dar dacă va fi cazul, suntem convinşi că autorităţile vor lua măsurile necesare.”, arată poziţia Pro TV. 

Justiţiarul din Berceni, pe numele său real Alexandru Constandachi, a devenit cunoscut în mediul online, pe YouTube şi TikTok, cu clipurile sale prin care încearcă să identifice posibili prădători sexuali. El urmăreşte, adună probe şi predă poliţiei suspecţi de pedofilie. Povestea lui, în Libertatea, AICI

Despre emisiune

Formatul Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV după o pauză de şapte ani. 12 vedete trăiesc în condiţii extreme într-o tabără special construită în junglă. Concurenţii participă la tot felul de provocări pentru a-şi asigura hrana şi a evita să fie eliminaţi.

Anul acesta, concurenţii care au intrat în show sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriţă, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu şi Cornel Palade.  

Show-ul îi are prezentatori pe Cabral (care a fost şi în primul sezon)şi pe Adela Popescu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Sachelarie Alexandra Sachelarie
    Am auzit de justițiar. E cel care spune pedofilul și care îi urmărește pe presupuși suspecți.
  • B.A.M B.A.M
    Articolul e publicat cam târziu și FĂRĂ prea mare INTERES din partea voastră ca acesta să fie VIZIBIL...
    TRIST!

Trimite un comentariu

sus