Skip to main content

Plecare de la Antena 3 la Pro TV: un reporter al staţiei de ştiri trece la Vorbeşte lumea

 
Plecare de la Antena 3 la Pro TV: un reporter al staţiei de ştiri trece la Vorbeşte lumea

MUTARE. Unul dintre reporterii din echipa postului Antena 3 s-a dus în echipa emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV. Este vorba de Florentina Lazăr, care a lucrat în ultimii doi ani la postul de ştiri din Intact.

Publicitate

Florentina Lazăr făcea parte la Antena 3 din secţia social, unde a venit în aprilie 2020, de la Prima TV. Înainte de Prima TV, ea a lucrat la Digi 24.

Contactată de Paginademedia.ro, Florentina Lazăr a confirmat plecarea:

"Au fost doi ani frumoşi, doi ani în care am evoluat într-o echipă profesionistă. Am simţit nevoia de o schimbare, de a mă implica într-un alt proiect", a declarat Florentina Lazăr.

Florentina Lazăr, Carte de vizită:

- 2020-2022: Reporter Departament Ştiri, Secţia Social la Antena 3

- 2019-2020: Reporter Departament Ştiri Prima TV

- 2017-2019: Editor de imagine, montaj ştiri Digi 24

- 2008-2016: Alpha Media, Medgidia, emisiunea Lumea Copiilor, apoi rubricile Meteo şi Calendarul zilei

- Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Sănătate,Marian.
  • Marian Marian
    Sabina , nu sunt eu cel care a scris comentariul inca am probleme dar se rezolva , multumesc pentru grija , dar acest Marian a scris adevarul , eu inca nu am comentat pana acum urmaresc ce se scrie
  • Marian Marian
    Sabina, fac bine... macar nu sufar de ciuma rosie, precum altii :)
  • Sabina Sabina
    Marian, ce mai faci ? Sper că ți-ai rezolvat problemele de sănătate și că acum ești bine.
  • Marian Marian
    S-a stricat rau de tot si PRO-ul. Cum sa iti murdaresti imaginea si sa iei oameni de la agentia de propaganda a PSD-ului...aka A3 sau RTV. Se vede ca PRO e acum cu actionariat chinez...si mizeria o sa fie si mai in floare. Oamenii cu experienta in propaganda aveau CV-urile patate...acum sunt un activ de media. Rusinos a mai ajuns spatiul audiovizual din RO... deja nu mai putem vb de presa libera...ci doar agentii de PR sau Propaganda. Nu o cunosc pe fatuca, nici nu vreau si nu ma intereseaza existenta ei profesionala...dar ma intristeaza sa vad miscarile de cadre de propaganda si cum PRO devine din ce in ce mai "rosu"
  • SobySobea SobySobea
    @Camelia, a venit cumva Radu Ioniță de la Digi 24 la Antena 3 pentru stricarea postului Antena 3? El era responsabil pentru stricarea postului Digi 24 acum 3 ani împreună cu Prelipceanu, când Digi 24 era gata să devină un post generalist și au plecat foarte mulți oameni de atunci, precum Tudor Mușat care acum este realizator la B1 TV, dar și la Europa FM.

    Acum nimic nou despre situația postului Digi 24, acum pleacă prea mulți de la Antena 3 și vin alții mai tineri în locul lor, poate să vină și de la Intact Media Academy dacă își termină cursurile. Din prezentatori și realizatori au plecat doar Roxana Ciucă și Georgiana Murgilă, ambele au mai fost și reporteri la Antena 3. Roxana Ciucă se duce reporter pe eveniment la România TV, iar Georgiana Murgilă se duce realizatoare la Etno TV. În rest, au plecat doar reporteri precum Xenia Croitoru care s-a dus jurnalistă la Euronews România și Rafaelo Varga care s-a dus director de știri la Metropola TV. Îmi vine să nu mai mă uit la Antena 3 dacă mai aud plecări de la Antena 3 și în loc de Antena 3, încep să mă uit la Digi 24 în loc de Antena 3.
  • Americano Americano
    Gâdea CNN, asta e tare:))) Ei se închină la CNN, CNN sunt zeii ăstora de la A3, se roagă nonstop, cred că au poze pe dulap cu CNN :)))
  • Camelia Camelia
    Prea multe plecări de la A3. Asa cum A1 își ignora angajații vechi în favoarea oricui vine de la Pro, cred ca și A3, cu ilustrul Gadea-CNN, are obsesia să promoveze pe oricine a călcat vreodată pe pământ american. De exemplu Sabrina Preda, care cică "a făcut studii în SUA", de fapt, a avut acces în studiourile CNN timp de 2 săptămâni.
  • Contik Contik
    acum e buna antena 3 dar cand pleaca de la voi e tradator facut nu

    Ce visezi ? Antenuta e lidera la pensionari. Asta e tot ce conteaza.
  • Milgica Milgica
    Cat se umilește postaul tău angajatule

    Cine ? Antenuta Zero ? Deja e umilita cu locul 3 comercial.
  • SobySobea SobySobea
    @B.A.M, ai nimerit numele!
  • B.A.M B.A.M
    @SobySobea, Corina MATLINSCHI! (Sper că l-am nimerit...)
  • Popeye Spanac Popeye Spanac
    În ritmul ăsta pot să ajung și eu reporter la Antena 3,fac un curs de două săptămâni și cred că ajunge :))) Trebuie doar să învăț frazele stereotipe ca să ajung un prompterist de succes:))) Hai Antena 3,că nu vă cer salariu mare:)))
  • A1 A1
    Ce știre importantă ! De parcă ar fi plecat Esca de la Pro TV !
  • mile mile
    acum e buna antena 3 dar cand pleaca de la voi e tradator facut nu

Trimite un comentariu

sus