Skip to main content

Ce invitaţi vorbesc despre fericirea lor în noul sezon al podcastului Cronicari Digitali? Raluca Aprodu, în cel mai recent episod

 
Raluca Aprodu, invitată în cel mai recent episod al podcastului Cronicari Digitali. Sursa foto: Zaga Brand
Raluca Aprodu, invitată în cel mai recent episod al podcastului Cronicari Digitali. Sursa foto: Zaga Brand

Cum arată fericirea în era post-pandemică? Aceasta este tema generală a noului sezon al podcastului cultural Cronicari Digitali, care a debutat în urmă cu două săptămâni.

Publicitate

Podcastul cuprinde câte două episoade săptămânale, postate în zilele de joi şi vineri. Iar pe lista invitaţilor sunt personalităţi din sfera culturală modernă.

Astăzi, 28 aprilie, a fost postat un episod cu actriţa Raluca Aprodu care joacă în Ruxx, noul serial produs de HBO Max şi filmat în România.

Însă urmează şi alte nume cunoscute precum scriitoarea Aurora Liiceanu, actorul Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul lui Vlad din serialul cu acelaşi nume de pe Pro TV,  violonistul Alexandru Tomescu, scriitorul Ioan T Morar, arhitectul Omid Ghannadi, antropologul Radu Umbreş şi actriţa Ada Condeescu.  

Podcastul Cronicari Digitali s-a aliniat la start pe 14 aprilie 2022 pentru un nou sezon, cel cu numărul 5. Iar echipa de realizatori este aceeaşi: bloggerul Cristian Şimonca (Otravă), jurnalistul cultural Diana Popescu şi istoricul culinar Cosmin Dragomir.

Episoadele de podcast sunt postate pe www.cronicaridigitali.ro, dar şi pe principalele platforme de streaming.

Joia este rezervată întâlnirilor culturale moderate de Cristian Şimonca şi Diana Popescu, iar vinerea este dedicată discuţiilor purtate de istoricul cultural Cosmin Dragomir.

Ce invitaţi au venit în noul sezon de Cronicari Digitali? 

Actorul Marius Florea Vizante a dat o definiţie a fericirii sale, după doi ani pandemici, cu multe provocări:

„Nu cred că poţi să fii fericit singur... e ca spectacolul, el nu are loc în tine, dar tu eşti fericit pentru ceva, pentru cineva. Altminteri ai vedea mulţimi de oameni închizându-se undeva şi aşteptându-şi fericirea. Nu cred că e aşa, sau poate aşa e doar la mine. Sunt dependent de ceilalţi, de răspuns.”

Şi solistul Vunk, Cornel Ilie, a povestit despre cum a trăit pandemia:

„În industria muzicală, unii s-au mai şi lăsat - unii buni, unii răi - dar mai mulţi răi. Răi în sensul de neimplicaţi, netalentaţi, întâmplători, care erau acolo pentru că le plăcea ideea de a fi în zona asta muzicală”.

Podcastul cultural Cronicari Digitali se află în primele locuri în platformele de streaming la categoriile Places&Travel şi Culture&Society. Totodată, produsul media a intrat inclusiv în topurile din Republica Moldova, potrivit unui comunicat al iniţiatorilor.
  
Podcastul „Cronicari Digitali” este produs de agenţia de comunicare Zaga Brand în parteneriat cu Asociaţia Human Made Art (HUMART).

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus