Skip to main content

Un fost MasterChef prezintă o nouă emisiune pe TV Paprika. Când începe

 
Un fost MasterChef prezintă o nouă emisiune pe TV Paprika. Când începe

Televiziunea TV Paprika aduce o nouă emisiune locală cu un fost MasterChef în rol de prezentator. Este vorba despre emisiunea „Poveşti Urane”, prezentată de Robert Petrescu, cel care a câştigat cooking show-ul MasterChef de pe Pro TV, în anul 2017. 

Publicitate

Emisiunea Poveşti Urbane debutează va avea premiera astăzi, 23 mai, de la ora 18:30

Emisiunea „Poveşti urbane” are 16 episoade a câte jumătate de oră, ce vor fi difuzate de luni până vineri. Noua producţie TV Paprika este despre străzi, despre culturi, despre o reconstruire a mâncării într-un mod aproape arhitectural. Robert Petrescu va face asta prin gust, prin mirodenii de la chioşcurile indiene, prin ingrediente din cartierele chinezeşti, prin mâncare stradala care pleacă din Amalfi şi ajunge la tarabele din Osaka, anunţă TV Paprika.

Protagonistul emisiunii, în vârstă de 37 de ani, este tată şi medic stomatolog. A făcut primii paşi în bucătărie încercând reţete de pe diverse bloguri, apoi trecând la cărţi de gătit serioase din care a pregătit bucate pentru prietenii săi.

El este cel care a inaugurat primul food truck japonez din România,.

Robert Petrescu:

„Nu am înţeles niciodată ce reprezintă ”timpul”, de unde vine, unde se duce şi ce lasă în urma lui, Cred totuşi că îşi lasă trecutul, dar şi trecutul are limba lui şi de asta sunt sigur. Aici este vorba despre ACUM! Despre străzi şi mâncare într-un stil actual, extrem de urbanizat”. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus