Skip to main content

Premiile Oscar se văd, în România, în direct, doar contra cost. Şi doar online. Pe Voyo

 
Foto: Facebook Academy Awards
Foto: Facebook Academy Awards
Premiile Oscar se văd şi anul acesta, în direct, doar pe online. Platforma Voyo va transmite în direct decernarea premiilor Oscar, eveniment ce va avea loc luni, 28 martie, de la ora 3 dimineaţa.
Publicitate
 
Amintim că platforma video a Pro TV este disponibilă numai prin abonare. 
 

În plus, Pro TV anunţă că cele mai bune momente de la Premiile Oscar vor putea fi urmărite şi pe Pro Cinema, marţi, 29 martie, de la ora 20:30. 

Westernul cu elemente psihologice The Power of the Dog este nominalizat la 12 categorii, printre care şi cea pentru cel mai bun film, unde concurează cu peliculele Belfast, Coda, Don't Look Up, Drive My Car, Dune, King Richard, Licorice Pizza, Nightmare Alley şi West Side Story.

La categoria Cel mai bun regizor sunt nominalizaţi Jane Campion (The Power of the Dog), Steven Spielberg (West Side Story), Kenneth Branagh (Belfast), Ryusuke Hamaguchi (Drive My Car) şi Paul Thomas Anderson (Licorice Pizza). Benedict Cumberbatch, actorul care interpretează rolul principal în The Power of the Dog, este nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal, alături cu Javier Bardem (Being the Ricardos), Andrew Garfield (Tick, Tick... Boom!), Will Smith (King Richard) şi Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth).

La categoria Cea mai bună actriţă în rol principal sunt nominalizate Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye), Olivia Colman (The Lost Daughter), Penelope Cruz (Parallel Mothers), Nicole Kidman (Being the Ricardos) şi Kristen Stewart (Spencer).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Please Please
    Sper ca varianta editata de pe ProCinema sa fie titrata și nu dublata astfel încât sa auzim/citim glumele așa cum sint ele spuse și nu cu delay si intonație:)
  • Voyeur Voyeur
    Și anul trecut au fost pe voyo. Cred ca și acum doi ani. Nu e ceva nou. De când a renunțat HBO sa le transmită, au preluat pe voyo. Cred ca și TNT le au dat la in moment dat
  • Mary Mary
    Cine se trezește la 3 dimineața să vadă așa ceva, când poate găsi rezultatele pe net la o oră decentă? Numai să nu ai ce face cu adevărat cu viața ta, în rest, nu văd cum altcumva te-ai putea trezi în creierii nopții și să dai un play pe voyo :))))
  • Howard Howard
    @E foame de bani băeti,
    Și tu știi asta cum știi și cum se numeste platforma!
    Este Voyo, nu voio.
    Iar Pro tv nu si-a luat plasa cu emisiunea lui Zanni. Dimpotrivă. A adus mai mulți abonați.
  • Ana Ana
    Când puneți audienta pentru Survivor?
  • E foame de bani Băeți E foame de bani Băeți
    Să aștepte voio până le dau eu bani să văd oscarurile. O să vă luați plasă iar fiindcă sunteți prea ahtiați după bani, la fel cum ați luat plasă și cu emisiunea lui Zanni de pe voio la care nu se uita nici drakoo. Sper să înțeleagă și cei doi angajați pro TV care au comentat înaintea mea :)))
  • Prosieben Prosieben
    Drepturile pentru a difuza gala Oscar sunt fosrte scumpe! CME chiar investește in platformele Voyo. In acest moment, cel mai mult continut exclusiv Voyo se găsește pe platforma operațiunilor din Cehia.
  • Howard Howard
    Voyo e la putere! Tot mai mult conținut!
    Felicitări, Pro tv!
    Se vede că vor sa îmbunătățească toate canalele lor!

Trimite un comentariu

sus