Skip to main content

ANIVERSARE. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” ajunge la 100 de ediţii

 
ANIVERSARE. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” ajunge la 100 de ediţii

„Prietenii lui Ovidiu”, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia ajunge, miercuri, 10 noiembrie, la ediţia cu numărul 100. Iar invitatul ediţiei aniversare va fi Victor Piţurcă: 11 trofee ca fotbalist, două ca antrenor, de trei ori selecţioner al naţionalei României, reuşind două calificări la Campionatul European din 2000 şi la cel din 2008.

Publicitate

„Începută în joacă, emisiunea s-a transformat cu timpul într-o chestiune serioasă şi am ajuns la o ediţie aniversară. Timpul a trecut foarte repede, fiind doi ani de când am dat drumul acestei emisiuni. Evident, unii invitaţi nu intră în categoria prietenilor, dar toţi pleacă din studioul Gazetei cu acest statut. Ca să ajungi la «Prietenii lui Ovidiu», trebuie să fii sincer şi, cel mai important, să ai ceva de spus. Întâmplări, exemple, poveşti”, spune Ioaniţoaia.

Mircea Lucescu, Ion Ţiriac, Adrian Mutu, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Gică Pipescu, Elisabeta Lipă, Cristi Borcea, Anghel Iordănescu, Tudor Gheorghe, Ionuţ Negoiţă, Sorin Cârţu, Dan Petrescu, Ana Maria Brânză, Rică Răducanu, Leon Rotman, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Cristian Gaţu sau Helmut Duckadam, sunt doar 20 dintre invitaţii emisiunii moderate de Ovidiu Ioaniţoaia, pe GSP.ro.

Emisiuni sunt disponibile integral pe paginile de Facebook şi de YouTube ale Gazetei Sporturilor.

Apariţiile emisiunii de pe GSP.ro sunt săptămânale, în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mihai Mihai
  @Popa. Si tu ce-ai facut la viata ta? In afara faptului ca stai ascuns in spatele unui monitor si lasi comentari de pe acelasi ip cu 10 nume diferite? Esti un soricel de birou sau de dormitor? Pai, Ioantoaia are 60 de ani de meserie. Tu compari ce se intampla inainte de 1990 cu ce se intampla acum?
 • Popa Popa
  Pacat ca nu se retrage mai repede in cosul de gunoi al istoriei. Inca un asa zis jurnalist, fara verticalitate si respect pentru meserie sau cititori. Presa sportiva romaneasca a ajuns la pamant.
 • Popa Popa
  Pacat ca nu se retrage mai repede in cosul de gunoi al istoriei. Inca un asa zis jurnalist, fara verticalitate si respect pentru meserie sau cititori. Presa sportiva romaneasca a ajuns la pamant.
 • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
  Mi-e dor de Procesul Etapei, cand Ioanitoaia fuma in studio
 • Adi Adi
  Ce tare! Nici nu știam ca Ioanitoaie are emisiune pe undeva.
 • D D
  Dați și audientele Asia Express de aseară
 • Mihai Mihai
  Felicitari nea Ovidiule! Unul dintre titanii presei sportive din Romania. Ma inclin pentru pasiunea cu care faceti presa la varsta dumneavoastra. Am vazut pe youtube aproape toate emisiunile si va felicit. Ce-a fost usor a trecut, acum incepe greul, ca nu mai exista forte multe personaje. Sanatate dumneavoastra, echipei de la emisiune. Sa fiti sanatosi si “pana data viitoare sa va mearga cat mai bine”!

Trimite un comentariu

sus