Skip to main content

Televiziunea Prima Comedy se lansează oficial, cu Banc Show, Benny Hill şi Arabela. Cum arată grila de programe a postului

 
Televiziunea Prima Comedy se lansează oficial, cu Banc Show, Benny Hill şi Arabela. Cum arată grila de programe a postului

Televiziunea Prima Comedy, parte a grupului Clever Media, anunţă grila oficială. Postul de comedie al cărui slogan este «don’t worry, be comedy» anunţă în grilă clasici precum Charlie Chaplin, serialul de comedie «Bună seara, iubito» sau producţia britanică IT-eambuilding.

Publicitate

Postul de televiziune readuce în atenţia publicului formatul Banc Show, pe care Prima TV l-a mai difuzat în trecut. Emisiunea va debuta pe 3 aprilie, de la ora 22.00, cu Andrei Duban în rol de gazdă. 

Deşi emisiunea începe oficial de luni, 3 aprilie, Prima Comedy va difuza şi o ediţie specială sâmbătă, 1 aprilie, de ziua Păcălelilor.

Andrei Duban:

„BANC show este ceea ce trăieşte România de la Revoluţie încoace. Este normal să se concretizeze într-o emisiune, pentru că ceea ce trăim, din păcate, noi, românii, este un banc. Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun.

Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva. Nu va fi un show cu gradene pline de public, cu balet, cu invitaţi nenumăraţi, cu juriu. O vom lua ca pe un studio de podcast, că tot e la modă, cu un invitat cu care vom dezbate, pe umor, tema zilei.”

Prima Comedy are, din 3 aprilie, şi o provocare pentru telespectatorii iubitori de bancuri. Un concurs la care poate participa oricine.

Mesajul meu este să devenim prieteni şi să îmi trimiteţi bancurile voastre filmate cu voi unde vă simţiţi mai bine! Daţi drumul la cameră, filmaţi bancul şi mi-l trimiteţi pe WhatsApp la numărul 0792.446.688. Vă dăm premii, vă facem vedete şi apăreţi la televizor!”, este îndemnul adresat de Andrei Duban.

Cum arată grila din prime-time la Prima Comedy:

  • luni până joi, de la 19.30, postul de televiziune difuzează un serial ce a scris istorie, Arabela.
  • De la 20.00, Gary şi soţia lui stârnesc hohote de râs în “Bună seara, iubito!” (Goodnight, sweetheart),
  • De la 21.00 regele comediei, Benny Hill, is in the house.
  • De la 22.00, emisiunea Banc Show
  • După miezul nopţii, cea mai tare echipă de IT-işti intră în acţiune în serialul IT-eambuilding.

Prima Comedy va avea şi refiduzări ale unor producţii difuzate în trecut de Prima TV, precum Mondenii, Trăsniţii în NATO sau Nimeni nu-i perfect.

Televiziunea Prima Comedy a primit licenţă de la CNA în primăvara lui 2022. În decembrie, Clever a cerut CNA să facă o rocadă a licenţelor. Astfel, televiziunea CinemaEst, un post mai vechi al Clever, a devenit Prima Comedy, iar Prima Comedy a devenit CinemaEst.

La fel s-a întâmplat şi cu Profit News, care a devenit Prima News, iar Prima News s-a transformat în Profit. 

Cel mai probabil schimbările au venit datorită poziţionărilor în grilele cabliştilor a celor două televiziune cu vechime, CinemaEst şi Profit.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus