Skip to main content

Prima TV începe o serie de corespondenţe din Ucraina. Marius Saizu, trimis special

 
Marius Saizu. Sursa foto: Facebook/Saizu Marius
Marius Saizu. Sursa foto: Facebook/Saizu Marius

Prima TV a anunţat că va începe o serie de corespondenţe din Ucraina pentru jurnalele sale. O echipă de ştiri, condusă de Marius Saizu, a plecat în Ucraina şi va face transmisiuni zilnice, începând de astăzi, 10 februarie

Publicitate

Care este misiunea lui Marius Saizu? Corespondentul Prima TV va sta de vorbă cu românii din Ucraina, afectaţi de situaţia conflictuală cu Rusia.

“Ucraina este un loc fierbinte, foarte aproape de noi în aceste zile. Merg în ţara vecină cu dorinţa de a le arăta telespectatorilor realitatea aşa cum este ea. 

Avem o comunitate mare de români în Ucraina, iar o invazie a ţării i-ar afecta si ne-ar afecta direct. Le voi povesti, în imagini, dar şi prin corespondenţe, celor de acasă cum trăiesc românii de peste graniţă, dar şi cât de reală este ameninţarea Rusiei. Ne vedem la ştirile FOCUS de aici, din prima linie”, spune Marius Saizu.

Demersul jurnalistic realizat de corespondentul special, Marius Saizu, şi operatorul George Mihăilescu, va fi transmis live şi pe pagina de Facebook Prima TV.  

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus